Tarieven
varen in Utrecht

Boothuur eerste 1,5 uur  – €280,00

Per half uur extra – €80,00

  • Sloepen kunnen volledig overdekt worden
  • Mooiste sloepen van Utrecht
  • Opgeleide, ervaren, gezellige schippers
  • Bij koud weer kan de verwarming aan.
  • Hoge nood? Kleine wc aan boord.

Mooiste routes varen in Utrecht

Varen door de grachten van Utrecht is een geweldige manier om Utrecht te verkennen! Onze ervaren schippers nemen je mee langs de mooiste plekken. Welke route de voorkeur ook heeft, bij Sloep Huren Utrecht zorgen we ervoor dat je veilig kan genieten van een heerlijke dag op het water. Onze luxe, verwarmde sloepen zijn het hele jaar door te reserveren.

Snelle ronde: 1,5 uur

Onze klassieke vaartocht om Utrecht te verkennen. In 1,5 uur maak je kennis met het leven op de Utrechtse grachten. Kies tussen varen over de kersverse Catharijnesingel en langs de Weerdsluis óf varen over de prachtige Maliesingel.
Grote groepen

Rondvaart Utrecht: 3 uur

Wil jij Utrecht echt leren kennen? Ga dan voor onze rondvaart van 3 uur. We nemen je op een rustig tempo mee over alle grachten van Utrecht. Na afloop ken jij Utrecht op je duimpje! Met onze ervaren schipper aan het roer kan jij genieten van een unieke ervaring.

Natuurtocht: 2 uur

Zoek jij liever de rust op? Dan nemen we je graag mee op de Kromme Rijn! Je vaart door het natuurgebied van Amelisweerd. Kom tot rust en geniet van de stilte tussen de hoge bomen. Eventueel te combineren met een vaartocht door de stad (minimaal 2 uur)