Vaar door de grachten met drankjes aan boord!

Drankarrangement bij jouw vaartocht in een elektrische sloep door Utrecht

Lekker ontspannen varen door de zonnige grachten van Utrecht met gekoelde drankjes aan boord!

Bij elke vaartocht kan je kiezen voor het drankarrangement.  Bij dit arrangement zetten wij verschillende soorten fris, bier en wijn aan boord, zodat er voor iedereen tijdens de tocht voldoende te drinken is. Proost!

Wat je krijgt

  • Inclusief verschillende soorten fris, witte en rode wijn, rosé en bier
  • Alle drankjes zijn gekoeld
  • Voldoende keuze voor iedereen aan boord!

Prijsopbouw

Boothuur
  • Varen 1,5 uur t/m 42 personen €280
  • Varen 2 uur t/m 42 personen €360
Drankarrangement
  • €12,75 p.p. voor 1,5 uur
  • €17,00 p.p. voor 2 uur

Op- en afstappen

Onze standaard op- en afstaplocatie is bij Paardenveld. Paardenveld ligt op loopafstand van het Utrecht Centraal Station. Opstappen op een andere locatie is mogelijk. Hier rekenen we extra kosten voor.

Bekijk opstaplocaties

Extra mogelijkheden

Alcoholvrij
Het drankarrangement bevat onder andere alcoholische dranken. Als je liever een deels of volledig alcoholvrij drankarrangement wenst, is dat geen probleem! We vervangen de alcoholische dranken dan met 0.0 Radler, Heineken 0.0 en alcoholvrije witte wijn. Geef bij het plaatsen van je aanvraag door hoeveel personen een alcoholvrij arrangement willen en dan regelen wij het voor je!

Duur
Dit arrangement is standaard 2 uur. Als je langer wilt varen dan kan dat natuurlijk ook! Wij vullen dan de extra vaartijd aan met een drankarrangement van €4,25 per persoon per 30 minuten, zodat er tijdens de gehele vaartocht voldoende drank aan boord staat!

 

Kinderen

Voor de kleine passagiers tot 3 jaar hoef je niets te betalen voor dit arrangement. Kinderen van 3 tot en met 10 jaar krijgen 50% korting op dit arrangement. We zullen voor hen dan ook de helft van de normale hoeveelheid aan boord zetten.

In verband met de veiligheid aan boord moeten wij weten hoeveel kinderen er mee aan boord gaan, ook als zij gratis meevaren. Geef daarom het aantal kinderen aan bij je aanvraag.

Aanvraag voor Varen & Drankjes

laden...

Alle arrangementen