Een educatieve vaartocht
door de Utrechtse grachten

Buitenles aan boord

Op zoek naar een educatief en origineel schoolreisje of originele excursie? Boek een vaartocht bij Sloep Huren Utrecht! Naast geschiedenislessen aan boord hebben wij ook aardrijkskunde, biologie en theologie lessen aan boord gehad. Maak er een educatieve dag in Utrecht van!

Op schooluitjes krijg je van maandag t/m woensdag 15% korting op de kosten van de vaartocht!

Wat kan je verwachten?

Wil jij je studenten of scholieren een onvergetelijke ervaring bieden? Neem ze mee voor een les aan boord! Omdat wij het een geweldig initiatief vinden bieden wij een korting van 15% aan van maandag t/m woensdag. Je vaart op een boot voor maximaal 42 personen een volledig rondje door de Oudegracht en over de Singels. Aan het roer staat een ervaren schipper, die de boot wanneer gewenst iets langzamer kan laten varen.

  • 15% korting(!) van maandag t/m woensdag
  • Actief leren in een nieuwe omgeving
  • Op- en afstappen bij een bushalte of station
  • Historisch stadscentrum met unieke werfkelders
  • Mogelijkheid voor een gids tijdens de vaartocht
  • Met de hele klas op één boot!
  • Vaarduur vanaf 1,5 uur
  • Luxe, ruime sloepen
  • Persoonlijk en flexibel contact
Excursie Utrecht

Benieuwd naar onze luxe sloepen?

In 2018 hebben wij onze complete vloot vernieuwd. Met onze nieuwe luxe boten varen wij volledig elektrisch door de gracht. De sloepen zijn geschikt voor maximaal 42 personen en bieden zitplaats voor het grootste deel van deze groep. Aan boord is een wc en bij slecht weer kunnen we de boot voor én tijdens de vaartocht overkappen. Grote groepen? Geen probleem! Wij varen met maarliefst 3 van deze luxe sloepen door de gracht en hebben de contacten in Utrecht om extra boten te regelen.

Geen hoge nood
Onze nieuwe boten zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er onder andere een toilet met deur aan boord. Altijd handig als je opeens écht moet!

Aan tafel, of extra ruimte
In het midden van de boot staan lange tafels. Heb je liever extra staruimte? Geen probleem, we kunnen ze er ter plekke uithalen.

Droog zitten
We hebben een chique elektrische overkapping die we op kunnen zetten indien het weer wat minder gunstig is.

Sloep Huren Utrecht Boot

Lekker groot
Op onze sloepen passen 42 personen. We hebben er drie, dus we kunnen grote gezelschappen vervoeren.

Stille en sterke motor
Deze sloep is volledig elektrisch. Het voordeel is dat we geruisloos en duurzaam varen! Je kunt dus relaxed praten tijdens de tocht.

Verwarming
We hebben verwarming aan boord. In de koude wintermaanden zetten we gewoon de verwarming aan en zitten we er behaaglijk bij!

Klinkt dit als een leuk plan?

Plaats dan een vrijblijvende aanvraag! Wij denken de verdere plannen graag samen met je uit. Voor jullie een tof uitje, en voor ons een geweldige manier om een bijdrage te leveren aan leuke, nuttige lessen die je nooit meer vergeet! Vragen? Ook dan mag je ons altijd even bellen of mailen!

Rustig varen elektrisch utrecht rondvaart