Varen door de gracht met pizza's!

Vaartocht van 2 uur met Pizza's & Drankjes

Tijdens een 2 uur durende vaartocht door het centrum van Utrecht kan je genieten van verschillende pizza’s en drankjes aan boord.

In overleg zal de schipper de route bepalen en jullie de mooiste grachten van de stad laten zien. Het is mogelijk om met 42 personen in één sloep te varen. Voor het Pizza & Drankjes arrangement geldt een minimum van 6 personen.

Wat je krijgt

  • Inclusief pizza’s en drankjes
  • Maximaal 42 personen aan boord tijdens de vaartocht
  • Tijdens de vaartocht komen de pizza’s van Vegitalian aan boord
  • Vaarroute in overleg met de schipper

Prijsopbouw

Boothuur 2 uur
  • Varen t/m 42 personen €360
Pizza ’s & Drankjes
  • Pizza’s & drankjes, €35,00 p.p.

Op- en afstappen

Onze standaard op- en afstaplocatie is bij Paardenveld. Paardenveld ligt op loopafstand van het Utrecht Centraal Station. Opstappen op een andere locatie is mogelijk. Hier rekenen we extra kosten voor.

Bekijk opstaplocaties

Extra mogelijkheden

Alcoholvrij
Het drankarrangement bevat onder andere alcoholische dranken. Als je liever een deels of volledig alcoholvrij drankarrangement wenst, is dat geen probleem! We vervangen de alcoholische dranken dan met 0.0 radler, Heineken 0.0 en alcoholvrije witte wijn. Geef bij het plaatsen van je aanvraag door hoeveel personen een alcoholvrij arrangement willen en dan regelen wij het voor je!

Duur
Dit arrangement is standaard 2 uur. Als je langer wilt varen dan kan dat natuurlijk ook! Wij vullen dan de extra vaartijd aan met een drankarrangement van €4,25 per persoon per 30 minuten, zodat er tijdens de gehele vaartocht voldoende drank aan boord staat!

 

Kinderen

Voor de kleine eters tot 3 jaar hoef je niets te betalen voor dit arrangement. Kinderen van 3 tot en met 10 jaar krijgen 50% korting op dit arrangement. We zullen voor hen dan ook de helft van de normale hoeveelheid aan boord zetten.

In verband met de veiligheid aan boord moeten wij weten hoeveel kinderen er mee aan boord gaan, ook als zij gratis meevaren. Geef daarom het aantal kinderen aan bij je aanvraag.

Pizza menu

Dit arrangement is standaard 2 uur. Wij regelen dat de pizza’s precies voor vertrek warm voor jullie worden geserveerd! De pizza’s worden geleverd door Vegitalian. Vegitalian is een pizzeria met een missie: zoveel mogelijk mensen laten ervaren dat meer duurzamere en gezondere eetgewoontes geen concessies hoeft te doen. Vers bereide pizza’s van hoge kwaliteit, dat is wat je kan verwachten!

Wat krijg je aan boord?

Je krijgt een mix van de 4 populairste seizoenspizza’s aan boord! Het zit al in de naam, maar alles is vegetarisch. Zou je graag gebruik willen maken van het pizza arrangement, maar dan vegan? Ook dat is vaak geen probleem! Geef aan voor hoeveel personen je een vegan arrangement zou willen en dan houden we hier rekening mee. Allergieën? Ook daar kunnen we vaak rekening mee houden!

Aanvraag voor Pizza & Drankjes

laden...

Alle arrangementen