Varen en lunchen door de mooie grachten van Utrecht

Ga je 's middags varen? Combineer je tocht per sloep dan met een heerlijke lunch!

Het luncharrangement kan al geboekt worden vanaf 6 personen. Tijdens een 2 uur durende vaartocht door het centrum van Utrecht kan je genieten van een heerlijke lunch aan boord.

Wat je krijgt

  • Heerlijke broodjes met diverse belegsoorten en bijpassende garnituren met verse peren- en appelsap.
  • Vaarroute in overleg met de schipper
  • Bestel bij jouw lunch verse koffie of thee om het helemaal af te maken.

Prijsopbouw

Lunch
  • Lunch, €15 p.p.
Bestel ook
  • Koffie, per kan €16,-
  • Thee, per kan €14,-

Extra mogelijkheden

Dit arrangement is standaard 2 uur. Als je langer wil varen dan kan dat uiteraard. Combineer dan de lunch met een heerlijk gekoeld drankarrangement!

Op- en afstappen

Onze standaard op- en afstaplocatie is bij de steiger aan de Oosterkade. De Oosterkade ligt ten zuiden van het Ledig Erf. Opstappen op een andere locatie is mogelijk, alleen zullen daar wel extra voorvaarkosten voor berekend worden. Je kan je verzoek voor op- en afstaplocatie doorgeven in het aanvraagformulier, dan gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk opstaplocaties

Kinderen

Bij het aanvraagformulier kan je doorgeven hoeveel kinderen er mee aan boord gaan. We moeten wel weten hoeveel kinderen er mee zullen varen, omdat we rekening met ze houden voor de veiligheid aan boord, maar voor de lunch verwachten wij niet dat ze net zoveel eten als de volwassenen. Kinderen van 3 tot en met 10 jaar rekenen wij voor de helft mee. We zullen voor hen dan ook de helft van de normale hoeveelheid eten aan boord zetten.

Tip: wij bieden ook warme chocolademelk met slagroom aan, lekker voor bij de lunch!

Aanvraag voor Varen & Lunch

laden...