Opstaplocaties

Standaard opstaplocatie

Onze standaard opstaplocatie is Paardenveld in Utrecht! Uiteraard kun je ook ergens anders opstappen.

Station Utrecht Centraal ligt op 400 meter lopen van Paardenveld.

Halte Daalsesingel ligt op 250 meter lopen van Paardenveld.

Parkeer bij Parkeergarage Paardenveld en loop richting Park Paardenveld.

Alternatieve opstaplocaties

Liever ergens anders in Utrecht je vaartocht beginnen of eindigen? Dat kan! Bekijk hieronder waar in Utrecht wij jou kunnen ophalen. Let er op dat wij hiervoor voor- en navaarkosten rekenen.

 

 

In onderstaand formulier kan je aangeven waar je op en af wil stappen. De voorvaarkosten worden direct meegenomen in de berekening.

Aanvraagformulier

laden...

 

In ons aanvraagformulier kan je gemakkelijk opgeven waar in Utrecht wij jou en je groep mogen ophalen of afzetten.

Staat jouw locatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op om samen een oplossing te vinden!

 

Weerdsluis

De Weerdsluis vormt de verbinding tussen de Utrechtse wateren en de Vecht. Deze sluis wordt met de hand bediend en een mooie plek om voorbijgaande boten te bekijken.

Tip: Combineer dit met een heerlijk ijsje van Il Mulino.

 • +€40 extra per sloep

Wittevrouwenkade

Zin in een bezoekje aan gezellige cafe’s of restaurants? De Biltstraat, de Wittevrouwenstraat en de Voorstraat zijn dichtbij! Of combineer deze opstaplocatie met een vergadering in de oude gevangenis Wolvenplein!

 • +€80 extra per sloep

Maliebrug

Een van Utrechts hoogtepunten is toch wel het Spoorwegmuseum! Combineer een bezoekje aan deze unieke locatie met een heerlijke vaartocht door het centrum van Utrecht. Heb je een bedrijfsuitje in het museum? Onze sloepen zijn perfect om jullie hierheen te brengen met een heerlijk gekoeld drankje aan boord!
 • +€80 extra per sloep

Geertebolwerk

Dichtbij Mariaplaats ligt het Geertebolwerk. De groene locatie dichtbij Utrecht Centraal is voor onze luxe sloepen makkelijk te bereiken. Ook voor bezoekers van hotel Karel V is dit een zeer geschikte locatie om je vaartocht door Utrecht te beginnen.

 • +€40 extra per sloep
 • Op loopafstand van Utrecht Centraal en Karel V

Centraal Museum

Na je museumbezoek aan het Centraal Museum of het Nijntje Museum heerlijk ontspannen in een sloep: de ideale combinatie! Laat je heerlijk rondvaren langs de singels en Oudegracht. Met de (klein)kinderen op stap? Natuurlijk hebben wij kinderzwemvesten aan boord!
 • +€80 extra per sloep

Rotsoord

Deze locatie is speciaal voor de foodies en culinaire fans: Zowel bij WT Urban Kitchen in de watertoren, LE:EN en De Zagerij kan je heerlijk dineren of lunchen. Vergeet niet te reserveren, want deze restaurants zijn erg populair! Is speciaalbier jouw ding? Bij Taplokaal GIST kan je helemaal los op veel verschillende bieren.

 • +€80 extra per sloep

Oosterkade

Stap direct NS-station Utrecht Vaartsche Rijn uit en de sloep in! Kom je met de auto? Parkeergarage Vaartsche Rijn ligt op 3 minuten lopen van deze opstaplocatie: handig!
 • +€80 extra per sloep

Gaardbrug

Vlakbij de Domtoren ligt de Gaardbrug. Deze centrale locatie is midden in de stad, dichtbij veel leuke winkels en gezellige cafés.
 • +€80 extra per sloep
 • In het hart van Utrecht

Van der Valk en Op Zuid

Overnacht je in Hotel Van der Valk? Wij halen je daar op om je vervolgens naar het centrum te varen. Aan de overkant zit restaurant Bar & Bistro Op Zuid waar je na je vaartocht afgezet kunt worden voor een lekker biertje op het mooie terras!
 • +€160 extra per sloep

Viebrug

Direct van het terras of na een gezellige middag winkelen genieten van een heerlijke vaartocht? Kies dan voor de opstaplocatie bij de Viebrug. Dichtbij vele restaurants zoals Stadskasteel Oudaen, waar je niet alleen lekker kunt eten, maar ook terecht kan in hun unieke bierbrouwerij.
 • +€80 extra per sloep

Theehuis Rhijnauwen

Na een heerlijke boswandeling stap jij aan boord om je te laten varen naar de Utrechtse binnenstad, of om de prachtige Krommerijn te bewonderen. Geniet vooraf of na afloop van de heerlijke pannenkoeken die Theehuis Rhijnauwen voor jou bakt. Tevens is dit de ideale trouwlocatie!
 • +€320 extra per sloep
 • Midden in de natuur

Prinsebrug

Stap dichtbij het FC Utrecht-stadion aan boord en geniet van een ontspannen vaartocht over de prachtige Kromme Rijn naar de binnenstad van Utrecht, het treinstation of richting de prachtige natuur van Rhijnauwen.

 • +€120 extra per sloep

Hoog Catharijne

Direct vanuit de trein de boot op stappen? Kies dan voor onze op- en afstap locatie bij Hoog Catharijne! Stap onder het imposante winkelcentrum op en vaar direct de singel op. Hoog Catharijne is dé plek om te shoppen of eten wanneer je in Utrecht bent. De perfecte combinatie met een vaartocht!
 • +€40 extra per sloep