Aan het eind van de week gezellig borrelen?
Huur een sloep met schipper!

Vrijdagmiddagborrel
op de boot!

Varen tijdens een vrijdagmiddagborrel in Utrecht? Uit ervaring weten we dat dit een goed idee is, ook op donderdag! Stap in onze sloep en geniet met het gezelschap van een relaxte boottocht door Utrecht en omgeving. Op deze pagina zetten we de mogelijkheden op een rij:

Zo werkt het

Ben je een vrijdagmiddag borrel aan het plannen en zoek je een leuke activiteit in Utrecht? Geen zorgen, we hebben veel ervaring met dit type tochten! Voor de tocht hebben we contact met de organisatoren en stemmen we we alles goed af. Je kan standaard opstappen op de Oosterkade, maar er zijn ook diverse andere plekken in Utrecht mogelijk. Tijdens de tocht kun je optioneel kiezen voor een speciaal arrangement.

Tips voor de Vrijmibo

Een paar tips voor een mooie tocht:

  • We hebben een cateringmenu. Met bier!
  • Gebruik de boot als originele manier om van van a naar b te gaan!
  • Onze boten zijn elektrisch en dus lekker stil. Zo kunnen de jullie gezellig met elkaar praten of zingen!
  • Boek een arrangement met een brouwerij bezoek!

Arrangementen

Je kan uiteraard zelf de catering aan boord regelen. We hebben ook een aantal arrangementen die goed zouden passen tijdens de boottocht. Daarnaast hebben we een cateringmenu met losse hapjes en drankjes

willie waterijs

Onze luxe sloepen

Sinds 2018 hebben we bij Sloep Huren Utrecht 3 luxe elektrische sloepen. Deze sloepen zijn geschikt voor 42 personen en bieden zitplaats voor een groot deel van de groep. Er is een toilet aan boord en bij slecht weer kunnen we de boot voor én tijdens de vaartocht overkappen.

Reserveer luxe sloep

Verken de boot

Lekker groot
Tot en met 42 personen op 1 sloep!

Droog zitten
Chique overkapping indien het weer wat minder gunstig is

Geen hoge nood
Er is een echt toilet aan boord

Aan tafel, of extra ruimte
Automatisch uitschuifbare tafels: kies zelf of je extra staruimte wilt

Stille en sterke motor
Deze sloep heeft 5 tesla accu’s: Heerlijk geruisloos en duurzaam varen

Verwarming
In de wintermaanden zetten we gewoon de verwarming aan!

Vrijgezellenfeestje sloep boot utrecht

Overdekte boot

Uitdagende weersomstandigheden tijdens jullie tocht? Geen nood, we hebben voor hetere vuren gestaan. Dit zijn de aanpassingen die we aan de sloep kunnen doen:

Deels overkapt

Sloep overkapt regen groep Huren

Is het een beetje wisselvallig weer, of juist heel zonnig tijdens jullie borrel op de boot? Dan kunnen we sloep deels overkappen.

Geheel overkapt

Boot utrecht overkapt regen droog

Is er kans op regen? In overleg met jullie kunnen we er dan voor kiezen de sloep helemaal te overkappen. De zijkant kunnen we open laten of ook afsluiten. Dan weet je zeker dat je droog zit.

Winddicht

Boot droog sloep huren utrecht

Staat er een stevige wind tijdens jullie borrel vaartocht? Geen probleem, door onze stevige overkapping hebben jullie hier geen last van.

We hopen dat je een duidelijk overzicht heb gekregen van de mogelijkheden rondom een vrijdag middag borrel op een sloep bij Sloep Huren Utrecht! Mocht je vragen hebben, let us know!