Voor 't weekend gezellig borrelen?
Huur een sloep met schipper!

Vrijdagmiddagborrel
op de boot!

Varen tijdens een vrijdagmiddagborrel in Utrecht? Uit ervaring weten we dat dit een goed idee is, ook op donderdag! Stap in onze sloep en geniet met het gezelschap van een relaxte boottocht door Utrecht en omgeving. Op deze pagina zetten we de mogelijkheden op een rij:

Zo werkt het

Ben je een vrijdagmiddag borrel aan het plannen en zoek je een leuke activiteit in Utrecht? Geen zorgen, we hebben veel ervaring met dit type tochten! Voor de tocht hebben we contact met de organisatoren en stemmen we we alles goed af. Je kan standaard opstappen op Paardenveld. maar er zijn ook diverse andere plekken in Utrecht mogelijk. Tijdens de tocht kun je optioneel kiezen voor een speciaal arrangement.

Tips voor de Vrijmibo

Een paar tips voor een mooie tocht:

  • We hebben een cateringmenu. Met o.a. bier, wijn en heerlijke hapjes!
  • Gebruik de boot als originele manier om van van a naar b te gaan!
  • Onze boten zijn elektrisch en dus lekker stil. Zo kunnen jullie gezellig met elkaar praten of zingen!
  • Heb je zelf een uniek idee? Wij organiseren het graag!

Arrangementen

Je kan uiteraard zelf de catering aan boord regelen. We hebben ook een aantal arrangementen die goed zouden passen tijdens de boottocht. Daarnaast hebben we een cateringmenu met losse hapjes en drankjes

Onze luxe sloepen

Sinds 2018 hebben we bij Sloep Huren Utrecht 3 luxe elektrische sloepen. Deze sloepen zijn geschikt voor 42 personen en bieden zitplaats voor een groot deel van de groep. Er is een toilet aan boord en bij slecht weer kunnen we de boot voor én tijdens de vaartocht overkappen.

Reserveer luxe sloep

Ontdek de boot

Geen hoge nood
Onze nieuwe boten zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er onder andere een echt toilet aan boord, altijd handig tijdens de vrijmibo 😉

Aan tafel, of extra ruimte
In het midden van de boot staan lange tafels. Heb je liever extra sta/dansruimte? Geen probleem, we kunnen ze er ter plekke uithalen.

Droog zitten
We hebben een chique elektrische overkapping die we op kunnen zetten indien het weer wat minder gunstig is.

Sloep Huren Utrecht Boot

Lekker groot
Op onze sloepen passen 42 personen. We hebben er drie, dus we kunnen grote gezelschappen vervoeren.

Stille en sterke motor
Deze sloep is volledig elektrisch. Het voordeel is dat we geruisloos en duurzaam varen! Je kunt dus relaxed praten tijdens de tocht.

Verwarming
We hebben verwarming aan boord. In de koude wintermaanden zetten we gewoon de verwarming aan en zitten we er behaaglijk bij!

Overdekte boot

Uitdagende weersomstandigheden tijdens jullie tocht? Geen nood, we hebben voor hetere vuren gestaan. Dit zijn de aanpassingen die we aan de sloep kunnen doen:

Deels overkapt

Sloep overkapt regen groep Huren

Is het een beetje wisselvallig weer, of juist heel zonnig tijdens jullie borrel op de boot? Dan kunnen we sloep deels overkappen.

Geheel overkapt

Boot utrecht overkapt regen droog

Is er kans op regen? In overleg met jullie kunnen we er dan voor kiezen de sloep helemaal te overkappen. De zijkant kunnen we open laten of ook afsluiten. Dan weet je zeker dat je droog zit.

Winddicht

Boot droog sloep huren utrecht

Staat er een stevige wind tijdens jullie borrel vaartocht? Geen probleem, door onze stevige overkapping hebben jullie hier geen last van.

We hopen dat je een duidelijk overzicht heb gekregen van de mogelijkheden rondom een vrijdag middag borrel op een sloep bij Sloep Huren Utrecht! Mocht je vragen hebben, let us know!