Varen door de gracht
& borrelen!

Vaartocht van 2 uur met borrelhapjes & drankjes

Tijdens een 2 uur durende vaartocht door het centrum van Utrecht kan je genieten van verschillende borrelhapjes en drankjes aan boord.

In overleg zal de schipper de route bepalen en jullie de mooiste grachten van de stad laten zien. Het is mogelijk om met 42 personen in één sloep te varen.

Wat je krijgt

  • Inclusief borrelhapjes en drankjes
  • Maximaal 42 personen aan boord tijdens de vaartocht
  • Tijdens de vaartocht komen de warme en koude borrelhapjes aan boord
  • Vaarroute in overleg met de schipper

Prijsopbouw

Boothuur 2 uur
  • Varen t/m 42 personen €320
Borrel & Drankjes
  • Borrel & drankjes, €23,50 p.p.

Extra mogelijkheden

Dit arrangement is standaard 2 uur. Als je langer wilt varen dan kan dat natuurlijk ook! Wij vullen dan de extra vaartijd aan met een drankarrangement van €3,50 per persoon per 30 minuten, zodat er tijdens de gehele vaartocht voldoende drank aan boord staat!

Op- en afstappen

Onze standaard op- en afstaplocatie is bij de steiger aan de Oosterkade. De Oosterkade ligt ten zuiden van het Ledig Erf. Opstappen op een andere locatie is mogelijk. Hier rekenen we extra voorvaarkosten voor.

Bekijk opstaplocaties

Kinderen

Voor de kleine eters tot 3 jaar hoef je niets te betalen voor dit arrangement. Kinderen van 3 tot en met 10 jaar krijgen 50% korting op dit arrangement. We zullen voor hen dan ook de helft van de normale hoeveelheid aan boord zetten.

In verband met de veiligheid aan boord moeten wij weten hoeveel kinderen er mee aan boord gaan, ook als zij gratis meevaren. Geef daarom het aantal kinderen aan bij je aanvraag.

Aanvraag voor Varen & Borrel

laden...