Onze sloepen

Sinds 2018 varen we met nieuwe 42-persoons luxe sloepen. Deze varen op groene stroom en zijn volledig elektrisch. We kunnen onze boten ook overdekken bij slecht weer. Daarnaast hebben wij een serie 12-persoons elektrosloepen die je zelf mag varen!

Onze luxe sloepen

Sinds 2018 hebben we bij Sloep Huren Utrecht 3 luxe elektrische sloepen. Deze sloepen zijn geschikt voor 42 personen en bieden zitplaats voor een groot deel van de groep. Er is een toilet aan boord en bij slecht weer kunnen we de boot voor én tijdens de vaartocht overkappen.

Reserveer luxe sloep
De nieuwe boot van Sloep Huren Utrecht

Geschikt voor elk weertype

Sloep huren Utrecht Boot

Bij minder weer, ofwel juist op hele zonnige dagen, kunnen we er ook samen voor kiezen om de boot gedeeltelijk te overkappen.
Is het echter regenachtig? Dan overdekken we de boot en kunnen we in overleg ook de zijkanten dicht maken. Zo varen we droog verder! Waait het hard? Geen zorgen, aangezien we de boot goed kunnen afsluiten zodat jullie gezelschap ook op stormachtige dagen ontspannen over het water kan gaan.

Ervaren schippers

Deze luxe grote sloepen worden gevaren door onze ervaren en enthousiaste schippers. Zij kennen de mooiste vaarroutes in en rondom Utrecht en dragen zorg voor een ontspannen en veilige vaartocht. Wil je meer over de prachtige stad Utrecht te weten komen? Reserveer dan een stadsgids bij jouw vaartocht!

Schippers die sloep door Utrecht varen

Elektrosloepen

Momenteel hebben wij 7 sloepen in Utrecht liggen. We hebben ze zo gebouwd dat ze erg eenvoudig te besturen zijn en stabiel in het water liggen. De sloepen hebben een capaciteit van 12 personen. Onze sloepen varen allemaal op elektriciteit, waardoor ze geen directe CO2 uitstoot genereren.

Daarnaast zijn de sloepen door de elektrische motor fluisterstil. De sloepen zijn van het type Kranerweerd en zijn gebouwd van zeer dik aluminium en kunnen tegen een stootje.  Er kan tot 14 uur gevaren worden met een volle accu met een snelheid van 6 kilometer per uur.

Elektrosloepen Sloepdelen zelf varen elektrisch