Vaartocht door Utrecht met Mezze en drankjes!

Vaartocht van 2 uur door Utrecht met Mezze en drankjes!

Tijdens een 2 uur durende vaartocht door het centrum van Utrecht kan je genieten van heerlijke Midden-Oosterse Mezze en een drankje aan boord.

De schipper vaart jullie rond terwijl jullie kunnen genieten van Mezze en een drankje. In overleg zal de schipper de route bepalen en jullie de mooiste grachten van de stad laten zien. Het is mogelijk om met 42 personen op één sloep te varen. Echter raden wij met dit arrangement maximaal 36 personen per boot aan.

Wat je krijgt

  • Heerlijke Midden-Oosterse Mezze
  • Gekoelde drankjes
  • Geschikt voor vegetariërs!

Prijsopbouw

Boothuur 2 uur
  • Varen t/m 42 personen €360
Mezze & Drankjes
  • Mezze & drankjes €31,50 p.p.

Op en afstappen

Onze standaard op- en afstaplocatie is bij Paardenveld. Paardenveld ligt op loopafstand van het Utrecht Centraal Station. Opstappen op een andere locatie is mogelijk. Hier rekenen we extra kosten voor.

Bekijk opstaplocaties

Extra mogelijkheden

Alcoholvrij
Het drankarrangement bevalt onder andere alcoholische dranken. als je liever een deels of volledig alcoholvrij arrangement wenst, is dat geen probleem! Wij vervangen de alcoholische dranken met 0.0 Radler, Heineken 0.0 en alcoholvrije witte wijn. Geef bij het plaatsen van je aanvraag door hoeveel personen een alcoholvrij arrangement willen en wij regelen het voor je!

Duur
Dit arrangement is standaard 2 uur. Als je langer wilt varen dan kan dat natuurlijk ook! Wij vullen dan de extra vaartijd aan met een drankarrangement van €4,25 per persoon per 30 minuten, zodat er tijdens de gehele vaartocht voldoende drank aan boord staat.

Kinderen

Voor de kleine eters tot 3 jaar hoef je niets te betalen voor dit arrangement. Kinderen van 3 tot en met 10 jaar krijgen 50% korting op dit arrangement.

In verband met de veiligheid aan boord moeten wij weten hoeveel kinderen er mee aan boord gaan, ook als zij gratis meevaren. Geef daarom het aantal kinderen aan bij je aanvraag.

Aanvraag voor Mezze & Drankjes

laden...

Alle arrangementen