Tarieven varen in Utrecht

Coronamaatregelen Sloep Huren Utrecht

Op dit moment zijn onze coronamaatregelen van kracht. Om varen ook in deze tijd mogelijk te maken bieden wij onze vaartochten tegen een gereduceerd tarief aan. Het moment dus om aan boord te stappen! Op deze pagina vind je meer informatie omtrent onze aangepaste vaartarieven. (geldig t/m 1 maart 2022)

Kortingstarief Sloep Huren Utrecht

VaartochtPrijs (per boot)
Eerste 2 uur€170
Per 30 minuten extra€42,50
  • Coronamaatregelen voor ieders veiligheid
  • Mooiste sloepen van Utrecht
  • Opgeleide, ervaren, gezellige schippers
  • Sloepen kunnen volledig overdekt worden
  • Verwarming aan boord bij koud weer
  • Hoge nood? Kleine wc aan boord.

Mooiste routes varen in Utrecht

Varen door de grachten van Utrecht is een geweldige manier om Utrecht te verkennen! Onze ervaren schippers nemen je mee langs de mooiste plekken. Welke route de voorkeur ook heeft, bij Sloep Huren Utrecht zorgen we ervoor dat je veilig kan genieten van een heerlijke dag op het water. Onze luxe, verwarmde sloepen zijn het hele jaar door te reserveren.

Snelle ronde: 1,5 uur

Onze klassieke vaartocht om Utrecht te verkennen. In 1,5uur maak je kennis met het leven op de Utrechtse grachten. Kies tussen varen over de kersverse Catharijnesingel en langs de Weerdsluis óf varen over de prachtige Maliesingel.
Grote groepen

Rondvaart Utrecht 3 uur

Wil jij Utrecht echt leren kennen? Ga dan voor onze rondvaart van 3 uur. We nemen je op een rustig tempo mee over alle grachten van Utrecht. Na afloop ken jij Utrecht op je duimpje! Met onze ervaren schipper aan het roer kan jij genieten van een unieke ervaring.

Natuurtocht 2 uur

Zoek jij liever de rust op? Dan nemen we je graag mee op de Kromme Rijn! Je vaart door het natuurgebied van Amelisweerd. Kom tot rust en geniet van de stilte tussen de hoge bomen. Eventueel te combineren met een vaartocht door de stad (minimaal 2uur)
Varen utrecht sloep Huren Utrecht