Vacature Logistiek medewerker Catering

Werken bij Sloep Huren Utrecht, is dat iets voor jou?

In ons cateringhok pak jij aan het begin van de dag de drankjes in. Op onze elektrische fiets fiets je naar de steiger, waar je alles aan boord zet voor een fantastische vaartocht! Lekker zelfstandig uren maken naast je studie? Lees verder!

Wat wij zoeken:

 • Je hebt inzicht in een planning
 • Je bent proactief en praktisch ingesteld
 • Je bent fysiek in staat om (zwaar) te tillen
 • Je bent altijd op tijd
 • Woonachtig in Utrecht of omgeving
 • 17 jaar of ouder

Wat wij bieden:

 • Veel verantwoordelijkheid en zelfstandig werken
 • Flexibel rooster en werktijden
 • Fietsen in de buitenlucht
 • Jong en enthousiast team
 • Gezellige Domibo’s
 • Een goed salaris van € 12,00 netto per uur

Vacature

Ben jij opzoek naar een zelfstandige baan waarbij je lekker veel buiten bent? Dan is logistiek medewerker catering echt iets voor jou! Als logistiek medewerker catering zorg jij er voor dat al onze sloepen worden bevoorraad met de juiste hoeveelheid koude drankjes. Je doet dit met een elektrische bakfiets. Je werkt hierbij samen met onze schippers en collega’s op ons kantoor.

Je komt te werken in een jong en groeiend bedrijf. Wij hanteren een open werksfeer en bestaat er niet zoiets als een normale werkweek. Het is afhankelijk van de hoeveelheid tochten met drankjes hoeveel uren je maakt op een dag. Tijdens je werk mag je natuurlijk muziek luisteren, of een podcast.

Hou jij van hard werken?

Zo ziet jouw werkdag eruit!

Goedemorgen!

Je start de dag bij onze voorraadlocatie. Jij weet precies welke vaartochten er vandaag drank hebben besteld, omdat jij je gister al goed hebt voorbereid. Je pakt alle drankjes in in koelboxen om deze vervolgens op de elektrische bakfiets te laden. Je fietst lekker in de ochtendzon naar het Hooghiemstraplein waar de sloepen liggen. Hier zet je de koelboxen op de sloepen. Je neemt ook de drankjes en vieze glazen van de dag ervoor weer mee terug. Terug bij de voorraadlocatie zorg je dat de drankjes weer in de koelkast gaan en je zorgt dat de glazen worden gewassen.

De verzorgde lunch is een gezellig moment om met je collega’s bij te kletsen. Als het mooi weer is, zit je lekker op ons dakterras aan de Oudegracht.

Dan ga je weer op pad, want er zijn in de middag nog een aantal vaartochten waarbij je zorgt voor gekoelde drankjes aan boord.

Op heerlijke zomeravonden sluiten jullie de dag af met een goed biertje op ons prachtige dakterras aan de Oudegracht. Het was weer een leuke werkdag!

Tot morgen!

Bezorg jij mensen een leuke dag op het water?

Meer over Sloep Huren Utrecht

Wij zijn een gezellig rondvaartbedrijf met jonge mensen en een groot team aan schippers. Vanaf 2006 verzorgen wij met plezier  vaartochten op onze mooie elektrische sloepen.

Er zijn 3 teams binnen ons bedrijf: kantoorteam, schippers en logistiek medewerkers voor de catering. Er werken op ons kantoor een aantal vaste collega’s en collega’s die in het seizoen werken. De leeftijd ligt tussen de 20 en de 35 jaar. Er werken 30 schippers en 4 logistiek medewerkers catering  die veelal student zijn of gepensioneerd.

Wij houden van speciale tochten! Of het nu gaat om een gezellig bedrijfsuitje, een originele vrijdagmiddagborrel ofwel een romantische tocht op de huwelijksdag – wij zijn er klaar voor!

Stel een vraag aan je toekomstige collega’s of solliciteer direct!

06 14 51 24 57

info@sloephurenutrecht.nl