Vaartocht met verse sushi

Volledig verzorgde sushiboot met schipper van 2 uur met verse sushi en gekoelde drankjes

Maak je vaarervaring compleet en geniet van verse sushi aan boord tijdens je 2 uur durende vaartocht. De route is volledig in overleg met de schipper en uiteraard zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen!

Wat je krijgt bij de Sushiboot

  • 20 stuks verse sushi per persoon
  • Gekoelde drankjes
  • Vaarroute in overleg met de schipper

Prijsopbouw

Boothuur 2 uur
  • Varen t/m 42 personen €320
Sushi & Drankjes
  • Sushi & drankjes, €35,50 p.p.

Dit arrangement is vanaf 16.30 uur beschikbaar

Extra mogelijkheden

Dit arrangement is standaard 2 uur. Als je langer wilt varen dan kan dat natuurlijk ook! Wij vullen dan de extra vaartijd aan met een drankarrangement van €3,50 per persoon per 30 minuten, zodat er tijdens de gehele vaartocht voldoende drank aan boord staat. En heb jij super veel zin in extra sushi? Het is mogelijk om meer sushi te bellen, geef dit even aan in het opmerkingenveld. Wij kunnen dan een extra portie bestellen.

Op- en afstappen

Onze standaard op- en afstaplocatie is bij de steiger aan de Oosterkade. De Oosterkade ligt ten zuiden van het Ledig Erf. Opstappen op een andere locatie is mogelijk, alleen zullen daar wel extra voorvaarkosten voor berekend worden.

Bekijk opstaplocaties

Kinderen

Voor de kleine eters tot 3 jaar hoef je niets te betalen voor dit arrangement. Kinderen van 3 tot en met 10 jaar krijgen 50% korting op dit arrangement. We zullen voor hen dan ook de helft van de normale hoeveelheid aan boord zetten.

In verband met de veiligheid aan boord moeten wij weten hoeveel kinderen er mee aan boord gaan, ook als zij gratis meevaren. Geef daarom het aantal kinderen aan bij je aanvraag.

Aanvraag voor Varen & Sushi

laden...