Barbecue & borrelen
op de
boot

Tijdens een twee uur durende vaartocht BBQ'en aan boord vanaf €44,50 p.p.

Het BBQ arrangement kan al geboekt worden vanaf 10 personen. Tijdens een 2 uur durende vaartocht door het centrum van Utrecht kan je genieten van een geheel biologische BBQ en gekoelde drankjes aan boord.

De schipper vaart jullie rond terwijl jullie lekker barbecueën. Aangezien er voor dit arrangement extra ruimte nodig is aan boord voor de BBQ, adviseren wij maximaal 36 personen mee te nemen, informeer bij meer personen over de mogelijkheden. Dit arrangement is een absolute aanrader!

Barbecue en varen in Utrecht

Kinderen

Bij het aanvraagformulier kan je doorgeven hoeveel kinderen er mee aan boord gaan. We moeten wel weten hoeveel kinderen er zijn, omdat we rekening met ze houden voor de veiligheid aan boord, maar voor de BBQ verwachten wij niet dat ze net zoveel eten als de volwassenen. Kinderen tot en met 2 jaar betalen niets extra’s voor de BBQ en kinderen van 3 tot en met 10 jaar rekenen wij voor de helft mee. We zullen voor hen dan ook de helft van de normale hoeveelheid eten aan boord zetten.

Op en afstappen

Onze standaard op en afstaplocatie is bij de Gaardbrug. De Gaardbrug ligt aan de Oudegracht ter hoogte van huisnummer 177. Dit is in het hart van het centrum, vlakbij de Domtoren. Opstappen op een andere locatie is mogelijk, alleen zullen daar wel extra voorvaarkosten voor berekend worden. Je kan je verzoek voor op en afstaplocatie doorgeven in het aanvraagformulier, dan gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat je krijgt

  • Inclusief 2 uur varen, BBQ en drankjes.
  • We raden maximaal 36 personen aan boord tijdens dit arrangement.
  • Vlees van de biologische slager

Prijsopbouw

Boothuur 2 uur
  • Varen t/m 12 personen €225
  • Varen van 13 t/m 42 personen €320
  • Varen van 43 t/m 84 personen €640
  • Varen van 85 t/m 126 personen €960
BBQ & Drankjes
  • BBQ & drankjes, €36,50 p.p.
    (voor de grote eters XL menu + €3,50 p.p.)

Extra mogelijkheden

Dit arrangement is standaard 2 uur. Als je langer wil varen dan kan dat. Wij kunnen dan eventueel de extra vaartijd combineren met een drankarrangement van €3,25 p.p. per half uur.

Wil je genieten van een extra ontspannen bbq? Wij kunnen op verzoek een bbq-bakker inhuren. Neem hiervoor even contact met ons op.

Aanvraag voor Varen & BBQ

laden...