We helpen lokale ondernemers
met bezorging per boot

In deze uitdagende tijd ondersteunt Sloep Huren Utrecht projecten zoals #supportyourlocals. We staan klaar mooie initiatieven te helpen met de distributie over het water.

In het kort

De horeca ligt op zijn gat. Dat het een ramp is voor chefs en restauranthouders is duidelijk. Minder zichtbaar zijn de lokale producenten die veelal voor een groot deel van hun afzet afhankelijk zijn van de horeca. Terwijl de schappen van de supermarkt worden leeg gehamsterd kunnen ondernemers hun mooie lokaal geproduceerde waar niet kwijt. Daarom roept Support Your Locals heel Nederland op om de lokale producenten in de armen te sluiten en samen korte ketens op te bouwen. De eerste initiatieven onder de vlag van #supportyourlocalsNL zijn al ontstaan in Amsterdam en Utrecht.

Het plan

We varen elke dag uit met onze boten om de pakketten af te leveren bij consumenten. Door de elektrische sloepen in te zetten voor dit goede doel kunnen de boxen door heel Utrecht worden bezorgd aan huis, zodat minder mensen de deur uit hoeven en iedereen thuis kan genieten van deze heerlijke dingen!

Andere initiatieven

In Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Leiden hebben we elektrosloepen die ingezet kunnen worden voor transport over het water. We staan open voor alle type projecten, dus we horen graag van u.

Klik hier