Vacature Operationeel Medewerker

Werken bij Sloep Huren Utrecht, is dat iets voor jou?

Zoek jij een (parttime baan) met verantwoordelijkheid? Werken in een gezellig team en alle ruimte krijgen voor jouw talenten? Voorkennis of een specifieke opleiding is geen vereiste. Alles wat belangrijk is kan je bij ons leren. Laat ons weten wat jij zoekt en waar jij goed in bent. Solliciteer direct!

Wat wij zoeken

 • Je houdt van organiseren en bent goed in plannen.
 • Je bent gastvrij en communiceert makkelijk.
 • Je bent proactief en ziet zelf wat er moet gebeuren.
 • Je bent minimaal 1 weekenddag en 1 doordeweekse dag beschikbaar.
 • Je woont in of rondom Utrecht.
 • Je bent 21 jaar of ouder.

Wat wij bieden

 • Een contract voor 16 – 32 uur per week.
 • Vakantie dagen en tijd voor tijd regeling.
 • Veel verantwoordelijkheid.
 • Jong en enthousiast team.
 • Gratis lunch en borrels.

Wat ga je doen

Mensen een leuke dag op het water laten beleven, dat is waar jij voor wilt zorgen!
De hoofdfocus zal liggen op het in de juiste banen leiden van alles wat komt kijken bij de organisatie achter de vaartochten. De dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit de planning van vaartochten, schippers en arrangementen. Daarnaast ben jij ook het aanspreekpunt voor klanten, schippers, collega’s en leveranciers. Jij hebt alles onder controle!

Je denkt mee in de dagelijkse uitdagingen en kan goed prioriteren. Ook bij onvoorziene omstandigheden draag jij direct oplossingen aan. Je kunt goed in een team werken, maar ook zelfstandig en draagt ideeën aan hoe we onze dienstverlening op alle vlakken kunnen verbeteren.

Hou jij van organiseren?

Zo ziet jouw werkdag eruit

Goedemorgen!

Je pakt een goede kop koffie, opent het systeem en kijkt naar de dagplanning van de reserveringen. Staan er bijzonderheden op de planning vandaag en hoe is het weerbericht? Je neemt alvast de dag door met je collega’s en verdeelt de taken.

Dan begint de dag: je verwerkt alle nieuwe reserveringen, beantwoord vragen van klanten, plaatst bestellingen voor de arrangementen en checkt alle komende tochten of alles goed geregeld is.

Tijd voor lunch! Verse broodjes of zin in iets anders? De lunch is een gezellig moment om met je collega’s bij te kletsen. Op sommige dagen zijn er meer telefoontjes dan op andere dagen, maar met een gevulde maag ga je weer aan de slag met de verdere verwerking van aanvragen, planning van schippers en de verwerking van afgelopen tochten.

Ook hou je nauw contact met de schippers die varen en sta je paraat om naar de opstaplocatie te fietsen om te helpen als dat nodig is. Jouw teamgevoel zorgt ervoor dat je ook met alle schippers en cateringmedewerkers goed contact hebt.

Terug op kantoor evalueer je de situatie en ga je weer verder met het coördineren van de vaardag. Aan het eind van de dag sluit je jouw werkdag af met de voorbereiding voor morgen en/of een overdracht naar collega’s, zodat zij morgenochtend weer een goede start kunnen maken! Op heerlijke zomeravonden sluiten jullie de dag af met een goed biertje en een potje tafeltennis.

Bezorg jij mensen een leuke dag op het water?

Onze cultuur

Bij ons draait alles om de juiste mindset en je plek binnen het team. Dit is voor ons belangrijker dan veel kennis en een achtergrond in dit werk. Kennis en vaardigheden kunnen we je bijbrengen, de juiste mindset niet.

Het is belangrijk dat je wilt leren, proactief bent en zelfstandig beslissingen kan maken. Iedereen is welkom om ideeën aan te dragen en deze zelf uit te voeren. Je bent zelf verantwoordelijk voor het werk dat je uitvoert. We werken in teamverband, maar je werkt ook zelfstandig aan eigen projecten.

We gaan open met elkaar om. Tijdens de gezamenlijke lunch of borrel vinden persoonlijke gesprekken plaats. Iedereen weet wat de ander bezig houdt waardoor je elkaar goed kent en er een goede sfeer hangt.

Voor ons is het het belangrijkst dat je wordt uitgedaagd en dat je elke dag met plezier naar je werk komt!

Met elkaar en voor elkaar

Wat doen we

Wij zijn een gezellig rondvaartbedrijf met jonge mensen en een groot team aan schippers. Vanaf 2006 verzorgen wij met plezier vaartochten op onze mooie elektrische sloepen.

Er zijn 3 teams binnen ons bedrijf: kantoorteam, schippers en logistiek medewerkers voor de catering. Er werken op ons kantoor een aantal vaste collega’s en collega’s die in het seizoen werken. De leeftijd ligt tussen de 20 en de 35 jaar. Er werken 30 schippers en 4 logistiek medewerkers catering  die veelal student zijn of gepensioneerd.

Wij houden van speciale tochten! Of het nu gaat om een gezellig bedrijfsuitje, een originele vrijdagmiddagborrel ofwel een romantische tocht op de huwelijksdag – wij zijn er klaar voor!

Stel een vraag aan je toekomstige collega’s of solliciteer direct!

06 14 51 24 57

info@sloephurenutrecht.nl