Het is Lente!

Tijd om het Water op te Gaan!

Raad eens? De lente is officieel begonnen en dat betekent maar één ding: het vaarseizoen is weer in volle gang bij Sloep Huren Utrecht!

We kunnen niet wachten om de frisse lucht in te ademen, de zon op onze gezichten te voelen en te genieten van de prachtige waterwegen die ons land te bieden heeft. En met de dagen die steeds langer worden dankzij de klok die bijna een uur vooruitgaat, hebben we nog meer tijd om te genieten van het varen.

We hebben ons team versterkt met een aantal geweldige nieuwe schippers die staan te popelen om jou de ultieme vaarervaring te bezorgen. Met hun passie voor varen en kennis van de wateren, zijn we er helemaal klaar voor om je een onvergetelijke tijd op het water te bezorgen.

En hier is een leuke tip voor jou: waarom zou je dit jaar niet eens Pasen vieren op het water? Het is de perfecte gelegenheid om samen te komen met vrienden en familie, te genieten van lekker eten aan boord en te genieten van het prachtige lentelandschap langs de waterwegen.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu je sloep met schipper en maak van dit voorjaar een seizoen vol onvergetelijke herinneringen op het water! En mocht je liever zelf willen varen? Neem dan eens een kijkje bij Sloep Delen.

Lente Sloep Huren Utrecht

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

Einde van 2023!

Het afgelopen jaar! Het einde van 2023 nadert en daarmee kijken we terug op een heel mooi jaar bij Sloep Huren Utrecht! We zijn verhuisd naar een nieuw kantoor en hebben er een aantal nieuwe collega’s bij; al met al is het een mooi jaar geweest! We hebben heel wat tochtjes gevaren met onze drie sloepen; bedrijfsuitjes, bruiloften, familieuitjes en noem maar op. Ook bij grotere evenementen zoals de Canalpride en de Sint Maarten parade afgelopen november waren we van…
Lees verder

Sint Maarten Parade 2023

Sloep Huren Utrecht mee met Sint Maarten Parade 2023 Tijdens Sint Maarten afgelopen week voeren de James, Ernest en Frank mee met de Sint Maarten Parade Utrecht 2023. De feestelijke optocht door de binnenstad van Utrecht bestond dit jaar uit een lopend en een varend onderdeel. Vanaf de zomer werden in workshops door de hele stad lichtsculpturen gemaakt in diverse gelegenheden. Aan boord werden onze schippers vergezeld door een koor, opzwepende Braziliaanse ritmes én een fanfare. Al met al een…
Lees verder

Winterdeal!

Winterdeal weer van start Vanaf november gaat onze winterdeal weer van start! Boek nu een vaartocht bij Sloep Huren Utrecht en geniet van de herfstige grachten en singels in Utrecht. Onze sloepen zijn overdekt, voorzien van een verwarming aan boord en er liggen dekentjes klaar. Kortom; alle ingrediënten voor een knusse vaartocht!  Van 1 november 2023 tot 31 maart 2024 vaar je 2 uur lang voor slechts 200,-. We bieden naast onze vaste arrangementen ook een stamppotbuffet, glühwein of warme…
Lees verder