Dit was de Utrecht Canal Pride 2023!

Het is alweer een maand geleden, maar we genieten nog na!

Zaterdag 3 juni was het weer zover, de jaarlijkse Utrecht Canal Pride! Het evenement groeit elk jaar weer en overtrof ook dit jaar weer de vorige editie. Vanaf de Oosterkade vertrok de vloot richting Geertebolwerk en Paardenveld, waar jullie met duizenden toeschouwers meedanste met de kleurrijke groepen aan boord.

Dit jaar hadden we een combinatie van vertrouwde groepen en nieuwe groepen aan boord. De aSmiga’s maakten er zoals elk jaar weer een spektakel van met heerlijke hapjes en de leukste beats! Ook BodyTalk was zoals altijd weer in grote getalen aanwezig, dit jaar met het thema ‘Circus’. Met prachtige decoratie blijven zij een favoriet onder de kleinere boten! Nieuw dit jaar waren de mannen van Leather Social Utrecht. Uitgedost in volledig leer en gigantische vlaggen voeren ook zij trots door de grachten. Een groot succes! Als laatste werd onze kleinste boot dit jaar gevuld door een bijzondere groep; leerlingen van Pcou Willibrord. Nog niet eerder deden er zulke jonge mensen mee aan de Pride; maar wat was het leuk! Benieuwd naar deze groep? Het Jeugdjournaal maakte er zelfs een uitzending over!

Benieuwd naar de foto’s van deze memorabele dag? Check dan even onze laatste post op Instagram!

Tot volgend jaar!

Overig nieuws

alle nieuwsberichten
Lente Sloep Huren Utrecht

Het is Lente!

Tijd om het Water op te Gaan! Raad eens? De lente is officieel begonnen en dat betekent maar één ding: het vaarseizoen is weer in volle gang bij Sloep Huren Utrecht! We kunnen niet wachten om de frisse lucht in te ademen, de zon op onze gezichten te voelen en te genieten van de prachtige waterwegen die ons land te bieden heeft. En met de dagen die steeds langer worden dankzij de klok die bijna een uur vooruitgaat, hebben we…
Lees verder

Einde van 2023!

Het afgelopen jaar! Het einde van 2023 nadert en daarmee kijken we terug op een heel mooi jaar bij Sloep Huren Utrecht! We zijn verhuisd naar een nieuw kantoor en hebben er een aantal nieuwe collega’s bij; al met al is het een mooi jaar geweest! We hebben heel wat tochtjes gevaren met onze drie sloepen; bedrijfsuitjes, bruiloften, familieuitjes en noem maar op. Ook bij grotere evenementen zoals de Canalpride en de Sint Maarten parade afgelopen november waren we van…
Lees verder

Sint Maarten Parade 2023

Sloep Huren Utrecht mee met Sint Maarten Parade 2023 Tijdens Sint Maarten afgelopen week voeren de James, Ernest en Frank mee met de Sint Maarten Parade Utrecht 2023. De feestelijke optocht door de binnenstad van Utrecht bestond dit jaar uit een lopend en een varend onderdeel. Vanaf de zomer werden in workshops door de hele stad lichtsculpturen gemaakt in diverse gelegenheden. Aan boord werden onze schippers vergezeld door een koor, opzwepende Braziliaanse ritmes én een fanfare. Al met al een…
Lees verder