Dit was de Utrecht Canal Pride 2023!

Het is alweer een maand geleden, maar we genieten nog na!

Zaterdag 3 juni was het weer zover, de jaarlijkse Utrecht Canal Pride! Het evenement groeit elk jaar weer en overtrof ook dit jaar weer de vorige editie. Vanaf de Oosterkade vertrok de vloot richting Geertebolwerk en Paardenveld, waar jullie met duizenden toeschouwers meedanste met de kleurrijke groepen aan boord.

Dit jaar hadden we een combinatie van vertrouwde groepen en nieuwe groepen aan boord. De aSmiga’s maakten er zoals elk jaar weer een spektakel van met heerlijke hapjes en de leukste beats! Ook BodyTalk was zoals altijd weer in grote getalen aanwezig, dit jaar met het thema ‘Circus’. Met prachtige decoratie blijven zij een favoriet onder de kleinere boten! Nieuw dit jaar waren de mannen van Leather Social Utrecht. Uitgedost in volledig leer en gigantische vlaggen voeren ook zij trots door de grachten. Een groot succes! Als laatste werd onze kleinste boot dit jaar gevuld door een bijzondere groep; leerlingen van Pcou Willibrord. Nog niet eerder deden er zulke jonge mensen mee aan de Pride; maar wat was het leuk! Benieuwd naar deze groep? Het Jeugdjournaal maakte er zelfs een uitzending over!

Benieuwd naar de foto’s van deze memorabele dag? Check dan even onze laatste post op Instagram!

Tot volgend jaar!

Overig nieuws

alle nieuwsberichten
Kantoor

Een nieuw kantoor!

Sinds halverwege juni hebben we een prachtig nieuw kantoor. Ons nieuwe kantoor is gevestigd aan: Sint Janshovenstraat 1A. Op ons nieuwe kantoor hebben we meer ruimte om de werknemers hartelijk te ontvangen. Dit maakt ons team alleen maar sterker.
Lees verder

Zien we je bij de Pride?

Het is bijna weer zover! Na een geslaagde Koningsdag mogen we ons weer voorbereiden op het volgende evenement, de Utrecht Canal Pride! Klokslag 13:30 barst het feest los op de singel en Oudegracht. De Utrechtse wateren kleuren in alle kleuren van de regenboog. Onze boten vullen zich weer met unieke organisaties die zich inetten voor de LHBTQI+ gemeenschap. We zijn onderdeel van een stoet van 50 boten. Ook dit jaar varen we de singel rond. De parade start bij de…
Lees verder

Koningsdag 2023!

Donderdag 27 april is het zover, Koningsdag in Utrecht! Elk jaar kleuren de straten, grachten en singels oranje in elke stad. Het leukste vier je Koningsdag nou eenmaal op het water. Daarom zijn onze sloepen uiteraard ook weer te reserveren voor deze dag. Overdag zitten we al helemaal vol tijdens deze populaire dag, maar ’s avonds is er nog een plekje vrij! Op dit moment hebben we nog 2 sloepen beschikbaar van 19:00 tot 21:00. Onze luxe sloepen zijn uitgerust…
Lees verder