Sint Maarten aan boord bij Sloep Huren Utrecht

Met je lampionnetje door de stad!

De Sint Maarten Parade 2022 vormt de spetterende afsluiting van de viering van Utrecht 900. Vanaf de zomer is er in alle 10 wijken van de stad gewerkt aan de mooiste lichtsculpturen en lampions. Deze worden in een schitterend feest van licht door de trotse makers in de optocht meegedragen. Natuurlijk ondersteund door orkesten, koren, dansers en theatrale acts.  Langs de route laat het Klokkenluidersgilde de klokken van Utrecht horen. Dit spektakel wil je niet missen!

De route loopt van het Spoorwegmuseum via de Maliesingel, Tolsteegsingel en Catharijnesingel richting het Moreelsepark. Kortom; langs het water. Zin om deze route op een unieke manier te beleven? Stap dan aan boord op onze sloep en laat je door een van onze schippers langs alle pracht en praal varen! Interesse? Plaats hier je aanvraag en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

Varen tijdens Utrecht Lumen

Ontdek de stad in het donker Als het daglicht de straten van Utrecht verlaat, komen de verlichte verhalen van Utrecht Lumen tot leven. De kunstwerken van Utrecht Lumen werpen een bijzonder licht op de historie, de bewoners, de functie of de symboliek van een bouwwerk of locatie. Veel van de kunstwerken bevinden zich op de unieke gebouwen langs de singels en gracht. Vanaf het water vang je een unieke kijk op al het pracht en praal dat schittert in het donker.…
Lees verder

WINTERDEAL

Yes, de winterdeal is live! Stampotbuffet, winter barbecue, gluhwein of warme chocolademelk met slagroom op de boot? Het is allemaal mogelijk deze winter! Boek nu een gezellige vaartocht bij Sloep Huren Utrecht en geniet van de prachtige grachten en singels van Utrecht. Vier jouw eigen feest aan boord en kom lekker bootje varen op onze luxe sloepen! Onze sloepen zijn ’s winters volledig overkapt en voorzien van verwarming aan boord. Deze winter vaar je voor de helft van het normale bedrag. Voor slechts…
Lees verder

Het is herfst!

Ook tijdens de koudere dagen varen wij door We moeten er helaas aan gaan geloven: het is herfst. Hoe jammer we het ook vinden om afscheid te nemen van het geweldige zomerseizoen dat we hebben gehad, de herfst heeft toch iets magisch. En dan vooral in een stad als Utrecht. Bewonder de verlichte bruggen, kruip onder een van onze dekentjes en gluur vanaf het water naar binnen bij knusse huisjes. Onze luxe sloepen zijn perfect ingericht op het herfst weer.…
Lees verder