Herfst in Utrecht!

Kom je vanaf het water kijken hoe de stad veranderd?

De herfst begon officieel alweer een maand geleden, maar waar we in september nog een aantal heerlijke zomerdagen hebben gehad komt de temperatuur nu niet meer boven de 20 uit. De bladeren beginnen te verkleuren, pepernoten liggen weer in het schap, de wind neemt toe, en de buienalarm app staat weer stand-by. Gelukkig betekend de kou niet dat het ongezellig moet zijn. We kunnen weer dicht bij elkaar kruipen, thuis, in een café of aan boord!

Onze luxe sloepen zijn perfect ingericht op het herfst weer. Open, deels  overkapt, volledig overkapt, raampjes of zelfs de verwarming aan, aan ons kan het niet liggen dit seizoen! Onze schippers regelen graag dat er wat dekentjes en sfeerlicht aan boord komt. Zo haal je het optimale uit oktober en november!

Kom jij ook snel ontdekken hoe leuk de herfst kan zijn aan boord?

Overig nieuws

alle nieuwsberichten
Kantoor

Een nieuw kantoor!

Sinds halverwege juni hebben we een prachtig nieuw kantoor. Ons nieuwe kantoor is gevestigd aan: Sint Janshovenstraat 1A. Op ons nieuwe kantoor hebben we meer ruimte om de werknemers hartelijk te ontvangen. Dit maakt ons team alleen maar sterker.
Lees verder

Dit was de Utrecht Canal Pride 2023!

Het is alweer een maand geleden, maar we genieten nog na! Zaterdag 3 juni was het weer zover, de jaarlijkse Utrecht Canal Pride! Het evenement groeit elk jaar weer en overtrof ook dit jaar weer de vorige editie. Vanaf de Oosterkade vertrok de vloot richting Geertebolwerk en Paardenveld, waar jullie met duizenden toeschouwers meedanste met de kleurrijke groepen aan boord. Dit jaar hadden we een combinatie van vertrouwde groepen en nieuwe groepen aan boord. De aSmiga’s maakten er zoals elk…
Lees verder

Zien we je bij de Pride?

Het is bijna weer zover! Na een geslaagde Koningsdag mogen we ons weer voorbereiden op het volgende evenement, de Utrecht Canal Pride! Klokslag 13:30 barst het feest los op de singel en Oudegracht. De Utrechtse wateren kleuren in alle kleuren van de regenboog. Onze boten vullen zich weer met unieke organisaties die zich inetten voor de LHBTQI+ gemeenschap. We zijn onderdeel van een stoet van 50 boten. Ook dit jaar varen we de singel rond. De parade start bij de…
Lees verder