Herfst in Utrecht!

Kom je vanaf het water kijken hoe de stad veranderd?

De herfst begon officieel alweer een maand geleden, maar waar we in september nog een aantal heerlijke zomerdagen hebben gehad komt de temperatuur nu niet meer boven de 20 uit. De bladeren beginnen te verkleuren, pepernoten liggen weer in het schap, de wind neemt toe, en de buienalarm app staat weer stand-by. Gelukkig betekend de kou niet dat het ongezellig moet zijn. We kunnen weer dicht bij elkaar kruipen, thuis, in een café of aan boord!

Onze luxe sloepen zijn perfect ingericht op het herfst weer. Open, deels  overkapt, volledig overkapt, raampjes of zelfs de verwarming aan, aan ons kan het niet liggen dit seizoen! Onze schippers regelen graag dat er wat dekentjes en sfeerlicht aan boord komt. Zo haal je het optimale uit oktober en november!

Kom jij ook snel ontdekken hoe leuk de herfst kan zijn aan boord?

Overig nieuws

alle nieuwsberichten
Lente Sloep Huren Utrecht

Het is Lente!

Tijd om het Water op te Gaan! Raad eens? De lente is officieel begonnen en dat betekent maar één ding: het vaarseizoen is weer in volle gang bij Sloep Huren Utrecht! We kunnen niet wachten om de frisse lucht in te ademen, de zon op onze gezichten te voelen en te genieten van de prachtige waterwegen die ons land te bieden heeft. En met de dagen die steeds langer worden dankzij de klok die bijna een uur vooruitgaat, hebben we…
Lees verder

Einde van 2023!

Het afgelopen jaar! Het einde van 2023 nadert en daarmee kijken we terug op een heel mooi jaar bij Sloep Huren Utrecht! We zijn verhuisd naar een nieuw kantoor en hebben er een aantal nieuwe collega’s bij; al met al is het een mooi jaar geweest! We hebben heel wat tochtjes gevaren met onze drie sloepen; bedrijfsuitjes, bruiloften, familieuitjes en noem maar op. Ook bij grotere evenementen zoals de Canalpride en de Sint Maarten parade afgelopen november waren we van…
Lees verder

Sint Maarten Parade 2023

Sloep Huren Utrecht mee met Sint Maarten Parade 2023 Tijdens Sint Maarten afgelopen week voeren de James, Ernest en Frank mee met de Sint Maarten Parade Utrecht 2023. De feestelijke optocht door de binnenstad van Utrecht bestond dit jaar uit een lopend en een varend onderdeel. Vanaf de zomer werden in workshops door de hele stad lichtsculpturen gemaakt in diverse gelegenheden. Aan boord werden onze schippers vergezeld door een koor, opzwepende Braziliaanse ritmes én een fanfare. Al met al een…
Lees verder