Stappenplan Sloep Huren Utrecht 2021

Varen in Utrecht op een luxe sloep met schipper

Dat is natuurlijk heerlijk met dit weer! In de nasleep van Corona geven we een korte update van de mogelijkheden.

Voor het verhuren van de sloepen gelden dezelfde regels als op straat. Hiermee volgen wij het openingsplan van het kabinet, zoals te vinden op deze pagina. Kom je varen als huishouden? Dan mag je ook met een grotere groep deelnemen aan boord. Varen met je studentenhuis of gezin is dus een top optie en met ons huidige tarief ook nog extra voordelig! Voor groepen bestaande uit meerdere huishoudens gelden de regels voor de maximale groepsgrootte. Per 5 juni is het mogelijk om met 4 personen aan boord te stappen, per 30 juni met 8 personen. Op dit moment is er nog geen datum bekend voor de volledige heropening, maar wij hopen zo snel mogelijk meer duidelijkheid te ontvangen.

Vragen omtrent je vaartocht? Dan zijn wij de hele week zowel telefonisch als via de mail bereikbaar. Bel of mail dus gerust! (Contactpagina).

Deze update is geschreven op 31 mei 2021. De meest recente informatie vind je op onze coronamaatregelen pagina.

 

Overig nieuws

alle nieuwsberichten
Kantoor

Een nieuw kantoor!

Sinds halverwege juni hebben we een prachtig nieuw kantoor. Ons nieuwe kantoor is gevestigd aan: Sint Janshovenstraat 1A. Op ons nieuwe kantoor hebben we meer ruimte om de werknemers hartelijk te ontvangen. Dit maakt ons team alleen maar sterker.
Lees verder

Dit was de Utrecht Canal Pride 2023!

Het is alweer een maand geleden, maar we genieten nog na! Zaterdag 3 juni was het weer zover, de jaarlijkse Utrecht Canal Pride! Het evenement groeit elk jaar weer en overtrof ook dit jaar weer de vorige editie. Vanaf de Oosterkade vertrok de vloot richting Geertebolwerk en Paardenveld, waar jullie met duizenden toeschouwers meedanste met de kleurrijke groepen aan boord. Dit jaar hadden we een combinatie van vertrouwde groepen en nieuwe groepen aan boord. De aSmiga’s maakten er zoals elk…
Lees verder

Zien we je bij de Pride?

Het is bijna weer zover! Na een geslaagde Koningsdag mogen we ons weer voorbereiden op het volgende evenement, de Utrecht Canal Pride! Klokslag 13:30 barst het feest los op de singel en Oudegracht. De Utrechtse wateren kleuren in alle kleuren van de regenboog. Onze boten vullen zich weer met unieke organisaties die zich inetten voor de LHBTQI+ gemeenschap. We zijn onderdeel van een stoet van 50 boten. Ook dit jaar varen we de singel rond. De parade start bij de…
Lees verder