Stappenplan Sloep Huren Utrecht 2021

Varen in Utrecht op een luxe sloep met schipper

Dat is natuurlijk heerlijk met dit weer! In de nasleep van Corona geven we een korte update van de mogelijkheden.

Voor het verhuren van de sloepen gelden dezelfde regels als op straat. Hiermee volgen wij het openingsplan van het kabinet, zoals te vinden op deze pagina. Kom je varen als huishouden? Dan mag je ook met een grotere groep deelnemen aan boord. Varen met je studentenhuis of gezin is dus een top optie en met ons huidige tarief ook nog extra voordelig! Voor groepen bestaande uit meerdere huishoudens gelden de regels voor de maximale groepsgrootte. Per 5 juni is het mogelijk om met 4 personen aan boord te stappen, per 30 juni met 8 personen. Op dit moment is er nog geen datum bekend voor de volledige heropening, maar wij hopen zo snel mogelijk meer duidelijkheid te ontvangen.

Vragen omtrent je vaartocht? Dan zijn wij de hele week zowel telefonisch als via de mail bereikbaar. Bel of mail dus gerust! (Contactpagina).

Deze update is geschreven op 31 mei 2021. De meest recente informatie vind je op onze coronamaatregelen pagina.

 

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

Laatste kans winterdeal!

De laatste maand van de winterdeal gaat in De overkappingen worden open geritst, de oevers staan in bloei en de dagen worden langer. Eindelijk is de zomer weer in zicht! Dit betekend helaas ook dat de winterdeal afloopt. Tot en met maart vaar je voor slechts €170. Vanaf april gelden de reguliere prijzen weer van €360 voor 2 uur varen. Dus stap nog snel deze maand aan boord met meer dan 50% korting. Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of gewoon eens bijkletsen met…
Lees verder

Openstaande vacatures

Is werken bij Sloep Huren Utrecht iets voor jou? Langzaam aan worden de dagen weer langer. Dit betekent dat we op weg zijn naar het nieuwe voorseizoen! En dat betekent ook altijd dat we weer op zoek zijn naar versterking. Dus zoek jij nog een baantje? Kijk dan vooral even tussen onze mogelijkheden. Mensen een leuke dag op het water bezorgen? Dan is schipper bij Sloep Huren Utrecht iets voor jou! Aan boord draag jij de verantwoordelijkheid en zorgt voor extra…
Lees verder

Fijne Feestdagen!

Wat een jaar De tijd is voorbij gevlogen. Waar we vorig jaar nog wat onwennig weer open gingen konden we afgelopen zomer echt weer vol gas! En wat is er veel gelachen, genoten, gezongen, gedanst, gegeten, gedronken en bovenal, gevaren! We kijken terug op een jaar als vanouds; bruiloftstochten naar de meest unieke plekjes, silent disco’s aan boord, vrijgezellenfeesten, familieuitjes, bedrijfsborrels en nog veel meer. Maar sommige dingen veranderen ook; nieuwe collega’s, een cateringhok, een bakfiets, verschillende ligplekken en ga…
Lees verder