Stappenplan Sloep Huren Utrecht 2021

Varen in Utrecht op een luxe sloep met schipper

Dat is natuurlijk heerlijk met dit weer! In de nasleep van Corona geven we een korte update van de mogelijkheden.

Voor het verhuren van de sloepen gelden dezelfde regels als op straat. Hiermee volgen wij het openingsplan van het kabinet, zoals te vinden op deze pagina. Kom je varen als huishouden? Dan mag je ook met een grotere groep deelnemen aan boord. Varen met je studentenhuis of gezin is dus een top optie en met ons huidige tarief ook nog extra voordelig! Voor groepen bestaande uit meerdere huishoudens gelden de regels voor de maximale groepsgrootte. Per 5 juni is het mogelijk om met 4 personen aan boord te stappen, per 30 juni met 8 personen. Op dit moment is er nog geen datum bekend voor de volledige heropening, maar wij hopen zo snel mogelijk meer duidelijkheid te ontvangen.

Vragen omtrent je vaartocht? Dan zijn wij de hele week zowel telefonisch als via de mail bereikbaar. Bel of mail dus gerust! (Contactpagina).

Deze update is geschreven op 31 mei 2021. De meest recente informatie vind je op onze coronamaatregelen pagina.

 

Overig nieuws

alle nieuwsberichten
Lente Sloep Huren Utrecht

Het is Lente!

Tijd om het Water op te Gaan! Raad eens? De lente is officieel begonnen en dat betekent maar één ding: het vaarseizoen is weer in volle gang bij Sloep Huren Utrecht! We kunnen niet wachten om de frisse lucht in te ademen, de zon op onze gezichten te voelen en te genieten van de prachtige waterwegen die ons land te bieden heeft. En met de dagen die steeds langer worden dankzij de klok die bijna een uur vooruitgaat, hebben we…
Lees verder

Einde van 2023!

Het afgelopen jaar! Het einde van 2023 nadert en daarmee kijken we terug op een heel mooi jaar bij Sloep Huren Utrecht! We zijn verhuisd naar een nieuw kantoor en hebben er een aantal nieuwe collega’s bij; al met al is het een mooi jaar geweest! We hebben heel wat tochtjes gevaren met onze drie sloepen; bedrijfsuitjes, bruiloften, familieuitjes en noem maar op. Ook bij grotere evenementen zoals de Canalpride en de Sint Maarten parade afgelopen november waren we van…
Lees verder

Sint Maarten Parade 2023

Sloep Huren Utrecht mee met Sint Maarten Parade 2023 Tijdens Sint Maarten afgelopen week voeren de James, Ernest en Frank mee met de Sint Maarten Parade Utrecht 2023. De feestelijke optocht door de binnenstad van Utrecht bestond dit jaar uit een lopend en een varend onderdeel. Vanaf de zomer werden in workshops door de hele stad lichtsculpturen gemaakt in diverse gelegenheden. Aan boord werden onze schippers vergezeld door een koor, opzwepende Braziliaanse ritmes én een fanfare. Al met al een…
Lees verder