Stappenplan Sloep Huren Utrecht 2021

Varen in Utrecht op een luxe sloep met schipper

Dat is natuurlijk heerlijk met dit weer! In de nasleep van Corona geven we een korte update van de mogelijkheden.

Voor het verhuren van de sloepen gelden dezelfde regels als op straat. Hiermee volgen wij het openingsplan van het kabinet, zoals te vinden op deze pagina. Kom je varen als huishouden? Dan mag je ook met een grotere groep deelnemen aan boord. Varen met je studentenhuis of gezin is dus een top optie en met ons huidige tarief ook nog extra voordelig! Voor groepen bestaande uit meerdere huishoudens gelden de regels voor de maximale groepsgrootte. Per 5 juni is het mogelijk om met 4 personen aan boord te stappen, per 30 juni met 8 personen. Op dit moment is er nog geen datum bekend voor de volledige heropening, maar wij hopen zo snel mogelijk meer duidelijkheid te ontvangen.

Vragen omtrent je vaartocht? Dan zijn wij de hele week zowel telefonisch als via de mail bereikbaar. Bel of mail dus gerust! (Contactpagina).

Deze update is geschreven op 31 mei 2021. De meest recente informatie vind je op onze coronamaatregelen pagina.

 

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

Wij zoeken schippers

Op zoek naar het perfecte bijbaantje deze zomer? Solliciteer dan snel als schipper! Op dit moment zijn wij weer hard op zoek naar nieuwe vaartalenten. Als schipper vaar jij met gezellige groepen op onze prachtige sloepen over de Utrechtse grachten en singels. Aan boord draag jij de verantwoordelijkheid en zorgt voor extra gezelligheid! Vaarervaring is een pré, maar zeker geen vereiste: tijdens onze vaarlessen leer jij wat écht varen is! Benieuwd naar het werk? Lees dan meer over de sollicitatie…
Lees verder

Wintercatering beschikbaar

Uit eten op de grachten van Utrecht Vanaf vandaag is het weer mogelijk om te genieten van onze winterse catering tijdens je vaartocht! Met een verrukkelijke stamppot van onze duurzame biologische leverancier kan je genieten van de heerlijke winterse smaken terwijl je geniet van het uitzicht van de Utrechtse grachten. Nu de singel van Utrecht weer rond is en wij een volledig rondje kunnen varen is er zat om te verkennen! Bekijk onze vaarroutes, of neem contact met ons op…
Lees verder
Beeld cu 2030

Stadsbuitengracht heropend

Na bijna 50 jaar kan er weer een volledig rondje gevaren worden via de Catharijnesingel! Vanaf 12 september is het weer mogelijk om een volledig rondje rondom het stadscentrum van Utrecht te varen. Na een lange periode van werkzaamheden is het resultaat erg mooi geworden en hebben wij de afgelopen week al vele geweldige tochten over dit nieuwe stuk vaarwater mogen maken. Zelf ook benieuwd naar dit heropende stukje vaarwater? Stap dan aan boord! Met onze aangepaste vaarroute van 3…
Lees verder