Fijne kerst!

Namens alle mensen achter Sloep Huren Utrecht wensen we iedereen een hele fijne kerst!

En zoek jij nog het ideale kerst-uitje voor de familie?

Ga dan lekker ontspannen varen: verwarmd, overkapt en natuurlijk steken we de kaarsjes aan!
Maak gebruik van onze unieke kortingsactie met de winterdeal. 

Heerlijk 2 uur verwarmd varen met wel 42 personen voor maar €175,00

Heb jij speciale wensen, een hele grote of juist kleine familie? Mail ons dan, zodat we jou kunnen helpen met een ontspannen vakantie-uitje!

Fijne Kerstdagen!

Overig nieuws

alle nieuwsberichten
Kantoor

Een nieuw kantoor!

Sinds halverwege juni hebben we een prachtig nieuw kantoor. Ons nieuwe kantoor is gevestigd aan: Sint Janshovenstraat 1A. Op ons nieuwe kantoor hebben we meer ruimte om de werknemers hartelijk te ontvangen. Dit maakt ons team alleen maar sterker.
Lees verder

Dit was de Utrecht Canal Pride 2023!

Het is alweer een maand geleden, maar we genieten nog na! Zaterdag 3 juni was het weer zover, de jaarlijkse Utrecht Canal Pride! Het evenement groeit elk jaar weer en overtrof ook dit jaar weer de vorige editie. Vanaf de Oosterkade vertrok de vloot richting Geertebolwerk en Paardenveld, waar jullie met duizenden toeschouwers meedanste met de kleurrijke groepen aan boord. Dit jaar hadden we een combinatie van vertrouwde groepen en nieuwe groepen aan boord. De aSmiga’s maakten er zoals elk…
Lees verder

Zien we je bij de Pride?

Het is bijna weer zover! Na een geslaagde Koningsdag mogen we ons weer voorbereiden op het volgende evenement, de Utrecht Canal Pride! Klokslag 13:30 barst het feest los op de singel en Oudegracht. De Utrechtse wateren kleuren in alle kleuren van de regenboog. Onze boten vullen zich weer met unieke organisaties die zich inetten voor de LHBTQI+ gemeenschap. We zijn onderdeel van een stoet van 50 boten. Ook dit jaar varen we de singel rond. De parade start bij de…
Lees verder