Rondvaart in de avondzon van Utrecht

Sinds de zomertijd afgelopen weekend is ingegaan kunnen we weer genieten van heerlijke avonden.
Dit jaar is het extra fijn: onze opstaplocatie ”de Oosterkade” is namelijk een van de pareltjes met de langste avondzon van Utrecht!

Omdat het in de avonden nog wel wat fris kan zijn hebben we natuurlijk lekkere warme fleecedekens aan boord.
Zo kan jij, tijdens jouw rondvaart, heerlijk genieten van de lente rondom de singels van de Domstad.

Aanrader: lekker varen over de Kromme Rijn: hier staan een hele hoop bomen volop in de bloesem!

 

 

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

Sint Maarten Parade 2023

Sloep Huren Utrecht mee met Sint Maarten Parade 2023 Tijdens Sint Maarten afgelopen week voeren de James, Ernest en Frank mee met de Sint Maarten Parade Utrecht 2023. De feestelijke optocht door de binnenstad van Utrecht bestond dit jaar uit een lopend en een varend onderdeel. Vanaf de zomer werden in workshops door de hele stad lichtsculpturen gemaakt in diverse gelegenheden. Aan boord werden onze schippers vergezeld door een koor, opzwepende Braziliaanse ritmes én een fanfare. Al met al een…
Lees verder

Winterdeal!

Winterdeal weer van start Vanaf november gaat onze winterdeal weer van start! Boek nu een vaartocht bij Sloep Huren Utrecht en geniet van de herfstige grachten en singels in Utrecht. Onze sloepen zijn overdekt, voorzien van een verwarming aan boord en er liggen dekentjes klaar. Kortom; alle ingrediënten voor een knusse vaartocht!  Van 1 november 2023 tot 31 maart 2024 vaar je 2 uur lang voor slechts 200,-. We bieden naast onze vaste arrangementen ook een stamppotbuffet, glühwein of warme…
Lees verder
Kantoor

Een nieuw kantoor!

Sinds halverwege juni hebben we een prachtig nieuw kantoor. Ons nieuwe kantoor is gevestigd aan: Sint Janshovenstraat 1A. Op ons nieuwe kantoor hebben we meer ruimte om de werknemers hartelijk te ontvangen. Dit maakt ons team alleen maar sterker.
Lees verder