Wintertijd

Aanstaande zondag (28 oktober) zetten we de klok weer een uur achteruit: Wintertijd!

De tijd voor extra gezelligheid, kaarsen en… vaartochten met glühwein en stamppot! Vanaf nu kun je bij Sloep Huren Utrecht in een heerlijk verwarmde sloep genieten van kruidige glühwein en een buffet van diverse stamppotten. En vergeet het winterse toetje niet: warme chocolademelk mét slagroom!

Laat die winter maar komen!

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

Wij varen wel!

Omdat we het weer niet kunnen aanpassen, zorgen wij dat onze sloepen volledig aan te passen zijn aan het weertype! Nu het wat kouder wordt hebben wij de sloep overkapt en zitten er ramen in de zijkanten. Hierdoor is het klimaat aan boord aan te passen en kan je ondanks de weersomstandigheden genieten van de prachtige vaartocht. En om het nog comfortabeler te maken… hebben wij verwarming aan boord! Fijne vaartocht
Lees verder

De grachten en singels van Utrecht

Wist je dat: De Oudegracht ongeveer 2 km lang is en de Kromme Rijn, de Jutfaas en de Vecht met elkaar verbindt De HORECA aan de Oudegracht wordt bevoorraad met een bierboot De Oudegracht wordt overspannen door 16 bruggen De achtervolgingsscène in Amsterdamned deels is opgenomen in de Oudegracht Er jaarlijks ruim drieduizend fietsen uit de Utrechtse grachten en singels worden gehaald De planning is dat de Stadssingel in 2020 weer helemaal rondom zal doorlopen en we daar kunnen varen!…
Lees verder

Zomerse herfst

De afgelopen weken hebben veel mensen kunnen genieten van deze bijzonder warme, zonnige herfst aan boord van onze sloepen. Door het ontzettend mooie weer zijn de fleecedekentjes aan boord overbodig en de verwarming is ook nog niet nodig geweest! Sterker nog; de schippers staan nog in t-shirt en korte broek aan het roer te genieten van deze extra zon. Geniet ook van zo’n prachtige zonsondergang aan boord met familie of vrienden en reserveer direct een sloep!  
Lees verder