Op vakantie naar Utrecht!

Kijk jij ook al uit naar jouw welverdiende zomervakantie in eigen land? Maak jouw vakantiegevoel compleet met een heerlijke vaartocht door de Utrechtse grachten.

Mocht je nog even moeten wachten op jouw vakantie… Vier dan, na werktijd, jouw zomeravond op een van onze sloepen! Of nog beter; neem jouw collega’s mee het benauwde pand uit en vergader deze mooie zomerdagen eens op het water. Vanaf nu wordt vergaderen het leukste onderdeel van de week!

 

 

 

boot varen utrecht

Overig nieuws

alle nieuwsberichten

Wij varen wel!

Omdat we het weer niet kunnen aanpassen, zorgen wij dat onze sloepen volledig aan te passen zijn aan het weertype! Nu het wat kouder wordt hebben wij de sloep overkapt en zitten er ramen in de zijkanten. Hierdoor is het klimaat aan boord aan te passen en kan je ondanks de weersomstandigheden genieten van de prachtige vaartocht. En om het nog comfortabeler te maken… hebben wij verwarming aan boord! Fijne vaartocht
Lees verder

Wintertijd

Aanstaande zondag (28 oktober) zetten we de klok weer een uur achteruit: Wintertijd! De tijd voor extra gezelligheid, kaarsen en… vaartochten met glühwein en stamppot! Vanaf nu kun je bij Sloep Huren Utrecht in een heerlijk verwarmde sloep genieten van kruidige glühwein en een buffet van diverse stamppotten. En vergeet het winterse toetje niet: warme chocolademelk mét slagroom! Laat die winter maar komen!
Lees verder

De grachten en singels van Utrecht

Wist je dat: De Oudegracht ongeveer 2 km lang is en de Kromme Rijn, de Jutfaas en de Vecht met elkaar verbindt De HORECA aan de Oudegracht wordt bevoorraad met een bierboot De Oudegracht wordt overspannen door 16 bruggen De achtervolgingsscène in Amsterdamned deels is opgenomen in de Oudegracht Er jaarlijks ruim drieduizend fietsen uit de Utrechtse grachten en singels worden gehaald De planning is dat de Stadssingel in 2020 weer helemaal rondom zal doorlopen en we daar kunnen varen!…
Lees verder