Vacature schipper

Hou jij van varen en mensen een onvergetelijke dag bezorgen? Lees dan verder.

Vereisten:

 

🎓Je bent in bezit van Klein Vaarbewijs 1 of hebt ambitie om deze te halen

🕺🏼 Je bent zeer gastvrij en communiceert makkelijk

✨ Je bent enthousiast en neemt je verantwoordelijkheid

🤔 Je denkt in oplossingen en werkt makkelijk zelfstandig

Wij bieden:

 

💃🏻 Een jong en heel gezellig team

🕐 Vaaruren maken op basis van jouw beschikbaarheid

⚓️ Mooie, luxe sloepen waar jij met trots mee door de grachten vaart

☀️ Een heerlijke dag in de buitenlucht

Vacature

Als schipper vaar jij met gezellige groepen op onze prachtige sloepen over de Utrechtse grachten en singels. Aan boord draag jij de verantwoordelijkheid en zorgt voor extra gezelligheid! Vaarervaring is een pré, maar zeker geen vereiste: tijdens onze vaarlessen leer jij wat écht varen is!

Hoe ziet een werkdag eruit?

Voor je dienst heb je al informatie ontvangen over je vaartochten en goed doorgenomen. Bijvoorbeeld of je ergens langs moet varen om catering op te halen of misschien is er wel iemand jarig aan boord van jouw vaartocht. Bij aankomst heb je eerst de tijd om de sloep schoon te maken en alles klaar te leggen, vervolgens vaar je naar de opstaplocatie en ontvang je de gasten aan boord.

De vaartocht gaat dan echt beginnen en de route mag je samen met de klant bepalen. Onderweg kan je een gezellig gesprek houden met de klant of vertel je over waarom jij Utrecht fantastisch vindt. Je geniet van de zon en de gezelligheid aan boord.
Bij de afstaplocatie zet je de gasten weer af en eventueel ontvang je de volgende groep aan boord voor jouw tweede vaartocht die dag.

Na afloop van de vaartochten vaar je de sloep terug naar de aanlegplek waar je deze weer netjes achterlaat, zodat de volgende dag de sloep ook netjes is voor je collega schippers.

Over sloep huren Utrecht

In 2006 zijn we begonnen met het verhuren van boten aan groepen in Utrecht. Daardoor varen onze schippers dus al jaren met veel plezier gezelschappen over de mooie grachten en de wateren rondom de Domstad. Wij hebben 3 grote elektrische boten met ieder een capaciteit van 42 personen. Ook hebben wij 2 wat kleinere elektrische sloepen met ieder een capaciteit van 12 personen. Wij houden van speciale tochten! Of het nu gaat om een gezellig bedrijfsuitje , een originele vrijdagmiddagborrel ofwel een romantische tocht op de huwelijksdag – wij zijn er klaar voor!

Stel een vraag aan je toekomstige collega’s of solliciteer direct

✉️ info@sloephurenutrecht.nl

Wij ontvangen graag je korte motivatie en CV! Binnen 2 weken nemen we contact met je op.

Sloep Boot Huren Utrecht varen gracht

📞 06 14 51 24 57  ✉️ info@sloephurenutrecht.nl