Onze boten

Sinds 2018 varen we met nieuwe 42-persoons luxe sloepen. Deze varen op groene stroom en zijn volledig elektrisch. We kunnen onze boten ook overdekken bij slecht weer. Daarnaast hebben wij een serie 12-persoons elektrosloepen die je zelf mag varen!

Onze luxe sloepen

Sinds 2018 hebben we bij Sloep Huren Utrecht 3 luxe elektrische sloepen. Deze sloepen zijn geschikt voor 42 personen en bieden zitplaats voor een groot deel van de groep. Er is een toilet aan boord en bij slecht weer kunnen we de boot voor én tijdens de vaartocht overkappen.

Reserveer luxe sloep
De nieuwe boot van Sloep Huren Utrecht

Deels overkapt

Sloep overkapt regen groep Huren

Geheel overkapt

Boot utrecht overkapt regen droog

Winddicht

Boot droog sloep huren utrecht

Ervaren schippers

Deze luxe grote sloepen worden gevaren door onze ervaren en enthousiaste schippers. Zij kennen de mooiste vaarroutes in en rondom Utrecht en dragen zorg voor een ontspannen en veilige vaartocht. Wil je meer over de prachtige stad Utrecht te weten komen? Reserveer dan een stadsgids bij jouw vaartocht!

Schippers die sloep door Utrecht varen

Elektrosloepen

Momenteel hebben wij 7 sloepen in Utrecht liggen. We hebben ze zo gebouwd dat ze erg eenvoudig te besturen zijn en stabiel in het water liggen. De sloepen hebben een capaciteit van 12 personen. Onze sloepen varen allemaal op elektriciteit, waardoor ze geen directe CO2 uitstoot genereren.

Daarnaast zijn de sloepen door de elektrische motor fluisterstil. De sloepen zijn van het type Kranerweerd en zijn gebouwd van zeer dik aluminium en kunnen tegen een stootje.  Er kan tot 14 uur gevaren worden met een volle accu met een snelheid van 6 kilometer per uur.

Elektrosloepen Sloepdelen zelf varen elektrisch
Sloepen zelf varen utrecht