Onze boten

Sinds 2018 varen we met nieuwe luxe sloepen. Ze varen op groene stroom en zijn volledig elektrisch. We kunnen onze boten ook eenvoudig overdekken bij heel zonnig of heel slecht weer. Daarnaast hebben we een serie 12-persoons elektrosloepen die u zelf mag varen!

Onze luxe sloepen

Sinds 2018 hebben we bij Sloep Huren Utrecht 3 nieuwe elektrische sloepen. Ze bieden plaats aan 42 personen per sloep en ze zijn heerlijk stil tijdens het varen. Er is een toilet aan boord en bij slecht weer kunnen we de boot voor én tijdens de vaartocht overkappen.

Elektrosloepen

Momenteel hebben wij 8 sloepen in Utrecht liggen. We hebben ze zo gebouwd dat ze erg eenvoudig te besturen zijn en stabiel in het water liggen. De sloepen hebben een capaciteit van 12 personen.
Onze sloepen varen allemaal op elektriciteit, waardoor ze geen directe CO2 uitstoot genereren. Daarnaast zijn de sloepen door de elektrische motor fluisterstil en veroorzaken ze niet of nauwelijks golfslag.
De sloepen zijn van het type Kranerweerd en zijn gebouwd van zeer dik aluminium en kunnen tegen een stootje.  Er kan tot 14 uur gevaren worden met een volle accu met een snelheid van 6 kilometer per uur.