Vacature Seizoensmedewerker (ingevuld)

Werken bij Sloep Huren Utrecht, is dat iets voor jou?

Zoek jij een sociale parttime baan met verantwoordelijkheid voor 2 tot 3 dagen doordeweeks? Werken in een gezellig team en alle ruimte krijgen voor jouw talenten? Voorkennis of een specifieke opleiding is geen vereiste. Alles wat belangrijk is kan je bij ons leren. Laat ons weten wat jij zoekt en waar jij goed in bent. Solliciteer direct!

Wat wij zoeken:

 

 • Je bent enthousiast en denkt altijd in oplossingen
 • Je bent zeer gastvrij en communiceert makkelijk
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Doener mentaliteit
 • Per direct beschikbaar t/m oktober 2023
 • Woonachtig in of rondom Utrecht
 • 18 jaar en ouder

Wat wij bieden:

 

 • Vanaf 16 uur per week (meer is zeker mogelijk)
 • V.a. €13,75 per uur (afhankelijk van ervaring)
 • Afwisselend takenpakket en flexibel rooster
 • Veel verantwoordelijkheid
 • Jong en enthousiast team
 • Gratis lunch en borrels

Wat ga je doen

Mensen een leuke dag op het water laten beleven, dat is waar jij voor wilt zorgen! Aan de voorkant ben jij het enthousiaste aanspreekpunt voor onze klanten. Tegelijkertijd zorg jij er aan de achterzijde voor dat alles strak is geregeld. Van de planning van vaartochten en schippers, tot het regelen van catering. Jij hebt alles onder controle!

Je komt te werken in een jong en groeiend bedrijf. Op ons kantoor hebben we een open werksfeer en bestaat er niet zoiets als een normale werkweek.

Hou jij van organiseren?

Zo ziet jouw werkdag eruit

Goedemorgen!
Je pakt een goede kop koffie, opent het systeem en kijkt naar de dagplanning van de reserveringen. Staan er bijzonderheden op de planning vandaag en hoe is het weerbericht? Je neemt alvast de dag door met je collega’s en verdeelt de taken. De mail scan je eerst snel door voor belangrijke dingen, waarna je eventuele vragen stuk voor stuk beantwoord. De telefoonlijn is open vanaf 10 uur.

Tijd voor lunch! Verse broodjes of zin in iets anders? De lunch is een gezellig moment om met je collega’s bij te kletsen. Op sommige dagen zijn er meer telefoontjes dan op andere dagen, maar met een gevulde maag ga je weer aan de slag met de verdere verwerking van aanvragen, planning van schippers en de verwerking van afgelopen tochten.

Ook hou je nauw contact met de schipper die varen en sta je paraat om naar de opstaplocatie te fietsen om te helpen als dat nodig is. Jouw teamgevoel zorgt ervoor dat je ook met alle schippers goed contact hebt.

Terug op kantoor evalueer je de situatie en ga je weer verder met het coördineren van de vaardag. Aan het eind van de dag sluit je jouw werkdag af met de voorbereiding voor morgen en/of een overdracht naar collega’s, zodat zij morgenochtend weer een goede start kunnen maken! Op heerlijke zomeravonden sluiten jullie de dag af met een goed biertje op ons prachtige dakterras aan de Oudegracht. Het was weer een leuke dag!

Bezorg jij mensen een leuke dag op het water?

Onze cultuur

Bij ons draait alles om de juiste mindset en je plek binnen het team. Dit is voor ons belangrijker dan veel kennis en een achtergrond in dit werk. Kennis en vaardigheden kunnen we je bijbrengen, de juiste mindset niet.

Het is belangrijk dat je wilt leren, proactief bent en zelfstandig beslissingen kan maken. Iedereen is welkom om ideeën aan te dragen en deze zelf uit te voeren. Je bent zelf verantwoordelijk voor het werk dat je uitvoert. We werken in teamverband, maar je werkt ook zelfstandig aan eigen projecten.

We gaan open met elkaar om. Tijdens de gezamenlijke lunch of borrel vinden persoonlijke gesprekken plaats. Iedereen weet wat de ander bezig houdt waardoor je elkaar goed kent en er een goede sfeer hangt.

Voor ons is het het belangrijkst dat je wordt uitgedaagd en dat je elke dag met plezier naar je werk komt!

Met elkaar en voor elkaar

Wat doen we

Wij zijn een gezellig rondvaartbedrijf met jonge mensen en een groot team aan schippers. Vanaf 2006 verzorgen wij met plezier  vaartochten op onze mooie elektrische sloepen.

Er zijn 3 teams binnen ons bedrijf: kantoorteam, schippers en logistiek medewerkers voor de catering. Er werken op ons kantoor een aantal vaste collega’s en collega’s die in het seizoen werken. De leeftijd ligt tussen de 20 en de 35 jaar. Er werken 30 schippers en 4 logistiek medewerkers catering  die veelal student zijn of gepensioneerd.

Wij houden van speciale tochten! Of het nu gaat om een gezellig bedrijfsuitje, een originele vrijdagmiddagborrel ofwel een romantische tocht op de huwelijksdag – wij zijn er klaar voor!

Stel een vraag aan je toekomstige collega’s of solliciteer direct!

06 14 51 24 57

info@sloephurenutrecht.nl