Vacature Operationeel Manager

Werken bij Sloep Huren Utrecht, is dat iets voor jou?

Wat wij zoeken:

 

 • Je houdt van organiseren
 • Je handelt snel en accuraat
 • Een goede planning is cruciaal voor jou en bij drukte houd jij hierin het overzicht
 • Je zoekt zelf naar oplossingen
 • Je communiceert makkelijk en kunt goed werken in een team
 • Jij komt je afspraken na en zorgt ervoor dat anderen dit ook doen
 • 23 jaar en ouder
 • Je woont bij voorkeur in Utrecht of omgeving

Wat wij bieden:

 

 • Contract voor 34-38 uur in overleg
 • Ingang functie per direct (of in overleg)
 • 27 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur) en tijd voor tijd regeling
 • Veel eigen verantwoordelijkheid
 • Verzorgde lunch
 • Mogelijkheid om zelf te varen, gezellige borrels en bedrijfsfeestjes

Bij Sloep Huren Utrecht kijken we niet naar opleiding, maar naar kennis, talent en karakter: weet jij nog niet goed wat je wilt, maar weet je wel waar jij goed in bent? Reageer!

Wat ga je doen

Als operationeel manager ben je breed inzetbaar. De hoofdfocus zal liggen op het in de juiste banen leiden van alles wat komt kijkt bij de organisatie achter de vaartochten. Denk hierbij aan de planning van de sloepen, schippers en cateringvoorzieningen. Daarnaast ben jij ook het aanspreekpunt voor klanten, schippers en leveranciers. Je denkt mee in de dagelijkse uitdagingen en kan goed prioriteren. Ook bij onvoorziene omstandigheden draag jij direct oplossingen aan. Je kunt in een team maar ook zelfstandig goed werken en draagt ideeën aan hoe we onze dienstverlening op alle vlakken kunnen verbeteren.

In dit werk is geen dag hetzelfde. Het ene moment zit je geconcentreerd achter de computer reserveringen te verwerken. Het volgende moment heb je een gezellig gesprek met een klant. Tussendoor spring je op de fiets om nog iets bij de sloepen te brengen. Dit maakt dat het werk uitdagend en afwisselend is en vooral erg leuk!

Hou jij van organiseren?

Onze cultuur

Bij ons draait alles om de juiste mindset en je plek binnen het team. Dit is voor ons belangrijker dan veel kennis en een achtergrond in dit werk. Kennis en vaardigheden kunnen we je bijbrengen, de juiste mindset niet.

Het is belangrijk dat je wilt leren, proactief bent en zelfstandig beslissingen kan maken. Iedereen is welkom om ideeën aan te dragen en deze zelf uit te voeren. Je bent zelf verantwoordelijk voor het werk dat je uitvoert. We werken in teamverband, maar je werkt ook zelfstandig aan eigen projecten.

We gaan open met elkaar om. Tijdens de gezamenlijke lunch of borrel vinden persoonlijke gesprekken plaats. Iedereen weet wat de ander bezig houdt waardoor je elkaar goed kent en er een goede sfeer hangt.

Voor ons is het het belangrijkst dat je wordt uitgedaagd en dat je elke dag met plezier naar je werk komt!

Met elkaar en voor elkaar

Wat doen wij

Wij zijn een gezellig rondvaartbedrijf met jonge mensen en een groot team aan schippers. Vanaf 2006 verzorgen wij met plezier vaartochten op onze mooie elektrische sloepen.

Er zijn 3 teams binnen ons bedrijf: kantoorteam, schippers en logistiek medewerkers voor de catering. Er werken op ons kantoor een aantal vaste collega’s en collega’s die in het seizoen werken. De leeftijd ligt tussen de 20 en de 35 jaar. Er werken 30 schippers en 4 logistiek medewerkers catering  die veelal student zijn of gepensioneerd.

Wij houden van speciale tochten! Of het nu gaat om een gezellig bedrijfsuitje, een originele vrijdagmiddagborrel ofwel een romantische tocht op de huwelijksdag – wij zijn er klaar voor!

Stel een vraag aan je toekomstige collega’s of solliciteer direct!

06 14 51 24 57

info@sloephurenutrecht.nl