Vacature kantoormedewerker seizoen

Werken bij sloep huren Utrecht, is dat iets voor jou?

Wat is vereist?

 

💥 HBO denkniveau

🗣 Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

🌈 Klantvriendelijkheid

🔥 Praktische instelling

🗓 Minimaal 3 dagen beschikbaar (incl. één weekenddag)

👍🏻 Woonachtig in Utrecht

Wat krijg je?

 

💰 € 1.300 – 1.500 (o.b.v. 28 uur)

⏱ 28 uur (3 á 4 dagen per week)

🗓 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur)

📄 Een aanstelling voor 6 maanden

✔️ Tijd voor tijd regeling

🥯 Verzorgde lunch

Vacature

Als kantoormedewerker bij Sloep Huren Utrecht ben je breed inzetbaar. De hoofdfocus zal liggen op het in de juiste banen leiden van de cateringvoorzieningen aan boord van de boten, maar daarnaast ben jij hét aanspreekpunt voor klanten, schippers en leveranciers. Je denkt mee in de dagelijkse uitdagingen en kan jouw werk goed prioriteren. Ook bij onvoorziene omstandigheden kan jij direct oplossingen aandragen.

Is het coördineren van alle soorten vaartochten jouw talent?

Hoe ziet je dag eruit?

Goedemorgen!
Jij weet precies welke vaartochten er vandaag zullen zijn, omdat jij je gister al goed hebt voorbereid. De mail scan je eerst snel door voor belangrijke dingen, waarna je eventuele vragen stuk voor stuk beantwoord. De telefoonlijn is open vanaf 10 uur. Je maakt alvast een duidelijk overzicht van welke catering er nodig is en plaatst hiervoor de nodige bestellingen.

De verzorgde lunch is een gezellig moment om met je collega’s bij te kletsen.
Sommige dagen zijn er meer lunchbellers dan andere dagen, maar met een gevulde maag ga je, samen met je collega’s aan de slag met de verdere verwerking van aanvragen, openstaande vragen in de mail en de verwerking van afgelopen tochten.

‘S middags fiets jij naar onze cateringlocatie waar jij de leiding en het overzicht hebt en waar jij op een efficiënte wijze alle boten voorziet van de juiste catering. Hierbij heb jij direct contact met alle gezellige schippers, waardoor je alle medewerkers goed leert kennen. Je bent hier lekker fysiek bezig, wat een fijne afwisseling is op de taken van kantoor.

Aan het eind van jouw werkdag sluit je af met de voorbereiding voor morgen, zodat je morgenochtend weer een goede start kan maken!
Op heerlijke zomeravonden sluit jij met jouw collega’s de dag af met een goed biertje op ons prachtige dakterras aan de Oudegracht. Het was weer een leuke werkdag, tot morgen!

Vind jij het leuk om borreltjes te organiseren? Wij vinden het leuk om te borrelen.

Meer over sloep huren Utrecht

In 2006 zijn we begonnen met het verhuren van boten aan groepen in Utrecht. Daardoor varen onze schippers dus al jaren met veel plezier gezelschappen over de mooie grachten en singels van de Domstad. Wij hebben 3 grote elektrische boten met ieder een capaciteit van 42 personen. Ook hebben wij 2 wat kleinere elektrische sloepen met ieder een capaciteit van 12 personen. Wij houden van speciale tochten! Of het nu gaat om een gezellig bedrijfsuitje, een originele vrijdagmiddagborrel ofwel een romantische tocht op de huwelijksdag – wij zijn er klaar voor!

Stel een vraag aan je toekomstige collega’s

of solliciteer direct

 📞 06 14 51 24 57  ✉️ info@sloephurenutrecht.nl